Skip to main content

Varhaiskasvatuksen opettaja

Tervetuloa osaksi päiväkoti Pikkusuon osaavaa porukkaa!

Etsimme joukkoomme varhaiskasvatuksen opettajaa 2-4 -vuotiaiden lasten päiväkotiryhmään. Tiimiisi kuuluu lisäksi kaksi varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa.

Varhaiskasvatuksen opettajan tehtävässä vastaat lapsiryhmäsi toimintakulttuurin ja oppimisympäristön rakentumisesta, pedagogisen toiminnan suunnittelusta, toteuttamisesta, kehittämisestä ja arvioinnista sekä lasten yksilöllisen oppimisen tukemisesta Helsingin varhaiskasvatus- ja esiopetussuunnitelman, varhaiskasvatusyksikön toimintasuunnitelman sekä lapsen vasun mukaisesti. Työ edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä toimia ison työyhteisön jäsenenä.

Pikkusuolla on yhdeksän lapsiryhmää, joista kaksi on osa Suomen Ladun Luonnossa kotonaan -verkostoa. Pikkusuo koostuu kahdesta talosta, joiden välillä teemme tiivistä yhteistyötä. Työssä pääset toteuttamaan monipuolisesti osaamistasi niin digi- ja viestintätaidoissa, metsäpedagogiikassa kuin leikin kehittämisessäkin.

Työtämme ohjaavat lasten tarpeet, vahvuudet ja mielenkiinnon kohteet. Vahvuuspedagogiikka on työmme tärkeä lähtökohta: tunnistamme sekä lasten, että työyhteisön vahvuudet ja iloitsemme yhteisestä yrittämisestä ja onnistumisesta. Leikki, liikkuminen ja turvallinen arki ovat työtämme ohjaavia tekijöitä.

Päiväkoti Pikkusuo sijaitsee idyllisen Paloheinän vehreällä alueella, aivan keskuspuiston vieressä. Paloheinän metsä- ja liikunta-alueet ovat päiväkodin välittömässä läheisyydessä ja mahdollistavat luonnon monipuolisen hyödyntämisen oppimisympäristönä.

Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Edellytetään rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen (504/2002).

Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat lapsiryhmäsi toimintakulttuurin ja oppimisympäristön rakentumisesta, pedagogisen toiminnan suunnittelusta, toteuttamisesta, kehittämisestä ja arvioinnista sekä lasten yksilöllisen oppimisen tukemisesta Helsingin varhaiskasvatus- ja esiopetussuunnitelman, varhaiskasvatusyksikön toimintasuunnitelman sekä lapsen vasun mukaisesti.

Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännöksen (75 §) mukaisesti: kasvatustieteen kandidaatti (lto), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, esim. lastentarhanopettaja tai sosiaalikasvattaja (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005).

Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Edellytetään rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen (504/2002).

Työn aloitusajankohta saattaa muuttua koronatilanteen vuoksi.

Yhteystiedot: -
Työpaikan osoite: Pikkusuonkuja 3-5, 00670 HELSINKI
Palkkaus: 2 698,81 euroa/kk
Työ alkaa: 2.8.2021
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 30.07.2021 klo 15:00
Jätä hakemus: https://www.hel.fi/rekry/fi/avoimet-tyopaikat/rekry-ilmoitus-V31?id=KASKO-02-1634-21
Ilmoitus jätetty: 09.07.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Varhaiskasvatuksen opettaja

Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 30.07.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus