Skip to main content

Varhaiskasvatuksen opettaja

Onko sydäntäsi lähellä liikunta ja leikki? Kehitätkö mielelläsi uusia toimintatapoja lapsiryhmän kulloisiakin oppimistarpeita tukemaan?

Koetko tärkeäksi jokaisen lapsen ymmärtämisen ja läsnäolevan vuorovaikutuksen? Jos vastasit myöntävästi, tämä on unelmiesi työpaikka.

Soukankujan päiväkodissa toimii neljä lapsiryhmää, kaksi 3-5-vuotiaiden ryhmää Esikot ja Lemmikit sekä kaksi alle 3v ryhmää Nuppuset ja Kissankäpälät. Kiinteistömme on täysin peruskorjattu vuosi sitten ja saamme nauttia uuden yksikön tapaan hyvästä talotekniikasta ja uusista pinnoista sekä toimintavälineistä.

Varhaiskasvatusyksikössämme teemme työtä suurella sydämellä ja lapset ja heidän yksilölliset tarpeensa huomioiden. Huumori kuuluu vahvasti keskinäiseen vuorovaikutukseemme.

Etsimme joukkoomme positiivista, työtavoiltaan joustavaa ja varhaiskasvatuksen pedagogiikkaa arvostavaa työntekijää, joka haluaa olla mukana kehittämässä tiiminsä ja talomme varhaiskasvatustoimintaa sekä lapsilähtöistä toimintatapaa!

Päiväkotimme sijaitsee eteläisen Espoonlahden alueella Soukassa vehreän luonnon, metsien ja merenrannan tuntumassa. Vieressä on myös kirjasto ja asukaspuisto sekä monenlaisia retkeily- ja liikuntamahdollisuuksia lasten toimintaan. Linja-autolla pääsee hyvin päiväkotimme kulmalle ja metrokin kulkee hetken päästä ihan vierestä. Alueella on myös monipuolisia liikunta- ja kulttuuripalveluita.

Kaikessa toiminnassamme edistämme kestävää kehitystä, ohjaten lapsia kohtuulliseen ja vastuulliseen elämäntapaan.

Espoon varhaiskasvatussuunnitelma ja valtakunnallinen varhaiskasvatussuunnitelma ohjaavat kaikkea toimintaamme päivittäin.

Havainnointi, dokumentointi ja toiminnan jatkuva arviointi sekä kehittäminen kuuluvat jokaisen työhön kiinteästi. Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat oman tiimisi pedagogiikan toteutumisesta yhdessä muiden ammattilaisten kanssa. Toimit myös tiimisi vetäjänä ja varhaiskasvatusyksikön johtajan pedagogisena työparina ja pääset toteuttamaan vahvaa ammattiosaamistasi yhdessä koko yhteisön kanssa.

Johtamisen hyveinä toteutamme erityisesti kuuntelevuutta ja keskustelevuutta ja hyvinvoiva yhteisö on yhteinen voimavaramme.

Työpaikan nimi: Soukankujan päiväkoti

Työaika: 38 h 15 min/viikko

Sopimusala: OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus

Haku täytetään heti soveltuvan hakijan löydyttyä. Työn aloitus on sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).

Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja ja hyvää organisointikykyä. Laadukkaan varhaiskasvatuksen toteuttaminen edellyttää suunnitelmallisuutta ja havainnointikykyä.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme liikkumiseen innostavaa asennetta ja halua kehittää laadukasta varhaiskasvatusta yhdessä työyhteisön kanssa.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Olemme kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Haemme yli 900 varhaiskasvatuksen opettajan joukkoon uusia osaajia kehittämään uuttaa toimintaamme. Kehittämällä toimintamme valmistaudumme jo nyt lain mukaiseen henkilöstörakenteen muutokseen.

 

Tervetuloa osaavaan ja mukavaan joukkoomme! Ehkäpä juuri sinä olet etsimämme henkilö!

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja Pia Salin, [email protected], +358503592084.
Työpaikan osoite: Soukankuja 1, 02360 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2668,74 €/kk
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 21.12.2021 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-1983-21/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 01.12.2021
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11089682

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti