Skip to main content

Varhaiskasvatuksen opettaja, esiopetus

Vakinainen työsuhde

Läntinen suurpiiri, Pitäjänmäki, Varhaiskasvatusyksikkö Mestari

Työavain: KASKO-02-1804-22
Haku Päättyy: 11.07.2022 klo 09:00
Palkka: 2 698,81 euroa/kk
Palvelussuhde: 1.8.2022
Työpaikan osoite: Kornetintie 5 , 00380, Helsinki

Olemme Freinetpedagoginen päiväkoti, jossa yhdessä tekemällä ja kokeilemalla opimme uusia asioita. Päiväkoti Mestarissa pääset työskentelemään osana moniammatillista työyhteisöä.

Etsimme osaavaan joukkoomme varhaiskasvatuksen opettajaa uuteen esiopetusryhmään. Ryhmä on luontopainotteinen, jonka toiminnassa hyödynnetään päiväkodin tilojen lisäksi sen omaa metsäpihaa, sekä Pitäjänmäen monipuolisia ulkoilu- ja metsäalueita. Oletko sinäkin yksi Mestari?

Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat lapsiryhmäsi toimintakulttuurin ja oppimisympäristön rakentumisesta, pedagogisen toiminnan suunnittelusta, toteuttamisesta, kehittämisestä ja arvioinnista sekä lasten yksilöllisen oppimisen tukemisesta Helsingin varhaiskasvatus- ja esiopetussuunnitelman, varhaiskasvatusyksikön toimintasuunnitelman sekä lapsen vasun mukaisesti.

Esiopetuksesta vastaavan määräaikainen tehtävälisä on 67,99 euroa/kk.


Edellytämme, että sinulla on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännöksen (75 §) mukaisesti kasvatustieteen kandidaatin tutkinto (lto), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, esim. lastentarhanopettajan tai sosiaalikasvattajan tutkinto (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005).

Sinulta edellytetään myös kelpoisuutta esiopetuksen antamiseen (asetus 986/1998 ja asetus 865/2005).

Lisäksi edellytämme sinulta hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä rikostaustaotetta lasten kanssa toimimiseen (504/2002).

Aloittaessasi vakituisen työsuhteen varhaiskasvatuksen opettajana Helsingin kaupungilla vuonna 2022 tarjoamme sinulle 2000 euron kannustuspalkkion. Lue lisää kannustuspalkkion ehdoista osoitteessa https://www.hel.fi/edurekry/tyosuhde-edut tai kysy lisätietoja rekrytoivalta päiväkodin johtajalta.

Tule mukaan kasvattamaan tulevaisuutta.

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala järjestää helsinkiläisille varhaiskasvatusta, esi- ja perusopetusta, lukio- ja ammatillista koulutusta sekä vapaata sivistystyötä vuosittain 136 000 helsinkiläiselle yli 700 toimipaikassa eri puolella Helsinkiä. Toimialallamme on 14 000 työntekijää, jotka tekevät Helsingistä kaikenikäisille maailman vaikuttavimman paikan oppia.

Haluamme tuottaa ja luoda palveluja yhdessä helsinkiläisten lasten ja perheiden kanssa. Tule tekemään ja kehittämään kanssamme tulevaisuuden varhaiskasvatusta ja esiopetusta!

Meillä on hyvät ja monipuoliset henkilöstöedut, ja työsuhdeasuntoa voit hakea osoitteesta asunnonhaku.hel.fi

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus

Sopimusala
OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa
Pirjo Hirvonen
09 310 46986

Lisätietoa
https://www.hel.fi/fi/kasvatus-ja-koulutus/paivakoti-mestari