Skip to main content

Varhaiskasvatuksen opettaja, Haukilahden päiväkoti

Oletko kiinnostunut työskentelemään parin vuoden ikäisessä päiväkodissa?

Miltä kuulostaa yhteistyö kirjaston kanssa?
Miltä tuntuu ajatus tutkimiseen innostavasta oppimisympäristöstä, jossa on lasten ryhmätilojen lisäksi iso monitoimisali, nassikkapainihuone, luontohuone, vesileikkihuone ja henkilökunnan työhuone, jossa sak-aika mahdollistuu? Työyhteisössämme on vahvaa pedagogista osaamista ja kehittämistä.

Kiehtooko työpaikka kauniissa ympäristössä lähellä merenrantaa ja monipuolisia oppimisympäristöjä? Haukilahden päiväkodin uudisrakennus valmistui keväällä 2019 ja haemme joukkoomme varhaiskasvatuksen opettajaa vakinaiseen tehtävään. Haukilahden kaksikerroksisessa päiväkodissa on 8 lapsiryhmää, samassa rakennuksessa on myös Haukilahden kirjasto.

Päiväkotiin on hyvät kulkuyhteydet. Lähimmät metropysäkit ovat Matinkylä (Iso Omena), Niittykumpu ja Tapiola, joista voi vaihtaa bussiin. Lisäksi Lauttasaaresta kulkee bussi suoraan päiväkodin ovelle.

Työpaikan nimi: Haukilahden päiväkoti
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Haku täytetään heti soveltuvan hakijan löydyttyä.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).

Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja ja hyvää organisointikykyä. Laadukkaan varhaiskasvatuksen toteuttaminen edellyttää suunnitelmallisuutta ja havainnointikykyä.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Arvostamme liikkumiseen innostavaa asennetta ja halua kehittää laadukasta varhaiskasvatusta yhdessä työyhteisön kanssa.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Olemme kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.
Haemme yli 900 varhaiskasvatuksen opettajan joukkoon uusia osaajia kehittämään uuttaa toimintaamme. Kehittämällä toimintamme valmistaudumme jo nyt lain mukaiseen henkilöstörakenteen muutokseen.
 
Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa Varhaiskasvatusyksikön vs. johtaja Anne Koskinen, [email protected], p. 0405079381
Työpaikan osoite: Toppelundintie 11, 02170 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2668,74 €/kk
Työ alkaa: 01.06.2021
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 26.05.2021 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-1218-21/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 12.05.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Varhaiskasvatuksen opettaja, Haukilahden päiväkoti

Espoo
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 26.05.2021

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti