Skip to main content

Varhaiskasvatuksen opettaja, Isonmännyn päiväkoti

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Isonmännyn päiväkoti

Isonmännyntie 16, 01690 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 23.08.2021 tai sopimuksen mukaan - 


Hei sinä innostunut ja osaava varhaiskasvatuksen opettaja. Tervetuloa tiimiimme!

Etsimme varhaiskasvatuksen opettajaa vakituiseen työsuhteeseen Isonmännyn päiväkotiin. Sijoittuisit kuusivuotiaiden lasten esiopetusryhmään. Ryhmässä työskentelee lisäksesi toinen varhaiskasvatuksen opettaja, varhaiskasvatuksen lastenhoitaja sekä KOT-resurssi. Isonmännyn päiväkoti on valittu mukaan kaksivuotisen esiopetuksen kokeiluun, joten osaltasi pääset tutustumaan ja vaikuttamaan kaksivuotisen esiopetuksen kokeiluun. Vuoden päästä sekä 5 vuotiaat että 6 vuotiaat eskarilaiset toimivat saman kokeiluopetussuunnitelman mukaan. Kaksivuotisen esiopetuksen kokeilusta lisätietoja https://minedu.fi/kaksivuotisen-esiopetuksen-kokeilu

Tule töihin meidän innokkaaseen, luonnonläheisellä Ylästön pientaloalueella sijaitsevaan työyhteisöömme. Olemme vuonna 2008 valmistunut viisiryhmäinen päiväkoti, jossa työskennellään paljon pienryhmissä. Päiväkodissamme on töissä 15 kasvattajaa sekä vaihtuva määrä avustavaa henkilöstöä. Syksyllä talossamme työskentelee varhaiskasvatuksen resurssierityisopettaja sekä avustaja. Työskentelemme tiiviisti kaikki yhdessä, yhteen hiileen puhaltaen sekä lasta ja lapsen osallisuutta kunnioittaen. Ilmapiiri päiväkodissamme on luova, sensitiivinen, innostunut ja lasta kunnioittava. Tule mukaan hyvään ammattilaisten porukkaan kehittämään toimintaamme sekä innostumaan työn tekemisestä. Huumorintajuiseen henkilöstöömme on helppo sujahtaa mukaan.

Isonmännyn päiväkoti sijaitsee Kivistö-Aviapolis alueella, Ylästön seurakuntatalon vieressä kohtuullisen hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella.  Päiväkotia ympäröivät Isonmännyn urheilukenttä, lähileikkipuistot ja -metsät sekä jokivarren luonnonsuojelualueen upeat ulkoilumahdollisuudet. Hyödynnämme säännöllisesti lähiympäristön tuomia mahdollisuuksia toiminnassamme. Isonmännyn päiväkoti yhdistyy elokuun alusta osaksi Ylästön pienalueen yhteistä johtamiskokonaisuutta, jota johtaa kaksi johtajaa rinnakkaisjohtamisen mallilla.  

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja. Vantaan varhaiskasvatuksen työntekijänä sinulla on aito mahdollisuus päästä kehittymään ja kehittämään. Pääset myös vaikuttamaan esimerkiksi johtoryhmätyöskentelyn kautta. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto. Vantaa tarjoaa työntekijöilleen myös erinomaisia mahdollisuuksia kehittyä omassa työssään esim. monipuolisten sisäisten koulutusten muodossa.

Saat kaikkea tätä Vantaalla:

  • vertaismentorointiryhmän tuen ensimmäiselle työvuodelle
  • hyvät koulutusmahdollisuudet
  • turvallisen ja yhdenvertaisen toimintaympäristön
  • vaikutusmahdollisuuksia esimerkiksi johtoryhmän kautta
  • liikunta- ja kulttuurietuja

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja. Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

Vantaa maksaa myös muualta kuin lähikunnista muuttaville muuttorahaa 1500 euroa, kuuden kuukauden koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo ja Kirkkonummi. Muuttoraha koskee vakituisia työsuhteita ja vain varhaiskasvatuksen opettajia, varhaiskasvatuksen erityisopettajia sekä päiväkodin johtajia.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus)

Luemme eduksi: Esiopetuspätevyyden, hyvät vuorovaikutustaidot, sensitiivisyyden sekä tvt-osaamisen.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

1.9.2021 alkaen Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta, alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan(tartuntatautilaki § 55).

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja

Pekkola Suvi

0503124574

[email protected]

Tavoitettavissa ma-pe klo 9-15

Liisa Karlstedt, 0503181668, [email protected], tavoitettavissa ma-pe klo 9-15


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Varhaiskasvatuksen opettaja, Isonmännyn päiväkoti

Vantaa
Vakituinen

Julkaistu 19.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti