Skip to main content

Varhaiskasvatuksen opettaja, Kaivokselan päiväkoti

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Kaivokselan päiväkoti

Kaivosvoudintie 6, 01610 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 30.11.2021 tai sopimuksen mukaan - 


Sinä innostunut, iloinen ja ammattitaitoinen varhaiskasvatuksen opettaja. 

Tule mukaan joukkoomme uuteen Kaivokselan päiväkotiin. Päiväkodissa toimitaan kahdessa, toisiinsa liitetyssä rakennuksessa. Perinteikäs Tupa on avattu v. 1968 ja laajennusosa Torni v. 2020. 

Suuri alapiha vauhdikkaisiin isompien lasten leikkeihin nurmialueineen ja pallopeleihin, taaperopiha alle 3v. lasten omiin puuhiin, värikäs liikennepiha edellisen yläpuolella mahdollistaa vauhdin hurmaa mopoilla ja potkupyörillä sekä pääoven edustalla oleva liikuntapiha vankkoine telineineen tarjoamassa mm. tasapaino- ja ketteryysharjoittelulle turvallisen paikan. Lähiluonto tarjoaa hyvät retkeilymaastot.

Tupa sai laajennusosan rakentamisen myötä uuden leikkihuoneen 2. kerrokseen ja henkilökunnalle työhuoneen. Tornissa on päiväkodin Ilmaisuareena, Satumetsä ja Ateljee. Kaikki tilat on kaikkien ryhmien käytössä.

Varhaiskasvatuksen opettajana kuulut päiväkodin johtoryhmään ja pääset kehittämään päiväkodin pedagogista toimintaa johtoryhmätyöskentelyn kautta. Varhaiskasvatuksen opettaja toimii myös oman tiimin pedagogisena johtajana. Työhösi ja ammattirooliisi saat tukea päiväkodin johtajalta, tiimiltä ja työyhteisöltä. Varhaiskasvatuksen opettajana sinulla on mahdollisuus tehdä yhteistyötä lasten huoltajien kanssa sekä tukea ja edistää lasten ja perheiden hyvinvointia. Katsomme eduksi hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, sekä kyvyn havainnoida lasta ryhmässä ja yksilönä. Lasten kanssa työskenneltäessä pitkäjänteisyys, rauhallisuus, sensitiivisyys ja kyky ymmärtävään ohjaukseen ovat myös tärkeitä ominaisuuksia. 

Lasta rohkaiseva, rauhallinen, joskus hassuttelevakin ilmapiiri luodaan yhdessä aikaa antaen ja olemalla läsnä päivän kaikissa hetkissä.

”Vantaan kaupunki haluaa tukea vakituiseen työsuhteeseen valittavia, muualta Suomesta Vantaalle muuttavia kelpoisia varhaiskasvatuksen opettajia 1500 euron muuttorahalla. Lisätietoja muuttorahasta saat rekrytoinnista vastaavalta esimieheltä. Muuttorahaa ei makseta Helsingistä, Espoosta, Kauniaisista, Nurmijärveltä, Tuusulasta, Keravalta, Järvenpäästä, Sipoosta, Vihdistä tai Kirkkonummelta muuttaville henkilöille.”


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 2647,26
euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta, alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan(tartuntatautilaki § 55).

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Vaskivuoren päiväkodin johtaja 

(Kaivokselan päiväkodin johtajan sijainen)

Viira Sari

0408430580

[email protected]


Tavoitettavissa arkisin klo 8-15


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti