Skip to main content

Varhaiskasvatuksen opettaja, Kartanonkosken päiväkoti

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Kartanonkosken päiväkoti

Tilkuntie 5, 01520 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 02.08.2021 tai sopimuksen mukaan - 23.12.2021


Hei, sinä varhaiskasvatuksen ammattilainen! 


Etsimme varhaiskasvatuksen opettajan sijaista Kartanonkosken päiväkotiin. Tulisitko sinä täydentämään osaavaa joukkoamme integroituun ryhmään?

Toivotko, että työympäristösi on monipuolinen, muuntuva ja leikkiin houkutteleva? Odotatko pääseväsi työskentelemään avoimien ja innostuvien ammattilaisten kanssa? Haluaisitko osallistua työn kehittämiseen ja olisitko valmis ottamaan vastuuta tiimin johtamisesta? Ajatteletko, että olisi loistavaa saada työn tueksi mentorointia? Meillä sinulla on mahdollisuus kaikkeen tähän!

Työyhteisömme on aktiivinen, ammatillinen ja yhteen hiileen puhaltava. Yksikössämme on selkeät rakenteet ja kehitämme yhdessä Vasun Varhaiskasvatussuunnitelman (Vasu) mukaista pedagogiikkaa. Leikki korostuu meillä kaikessa toiminnassa. Toivomme sinulta positiivista ja innostunutta suhtautumista työhön sekä iloa ja intoa kehittää pedagogiikkaa.  Vasun sisältöjen mukaisesti luotamme, että leikilliset työtavat ja leikin merkityksen sisäistäminen ovat myös osa sinun toimintaasi.

Saimme Hyvä työyhteisö -palkinnon muutama vuosi sitten ja olemmekin sitoutuneet suhtautumaan kunnioittavasti toisiimme ja asiakkaisiimme. Teemme jatkuvasti työtä hyvän työilmapiirin eteen ja olemme muutenkin innokkaita kehittämään toimintaamme. Ehkä sinullakin voisi olla uusia ideoita?

Asiakkaat ovat meille tärkeitä ja perheiden päivittäiseen vastaanottoon kiinnitämme erityistä huomiota. Arvostamme työntekijöissämme joustavuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja ammatillista työotetta.

Kartanonkosken alue on viehättävä arkkitehtuuriltaan ja hyvien liikenneyhteyksien päässä myös Helsingistä. Päiväkodissamme on 6 ryhmää ja toimimme Kartanonkosken Yhtenäiskoulun kanssa samassa rakennuksessa. Toiminta- ja oppimisympäristömme on luonnonläheinen - alueen puistot, kirjasto, Tammiston luonnonsuojelumetsä ja Haltialan tilan läheisyys houkuttelevat säännölliseen retkeilyyn. Sisätilat päiväkodissamme ovat muuntuvat ja monipuoliset, käytävät ja kaikki pienryhmätilat sekä aulat on valjastettu leikkikäyttöön. 

Kiinnostuitko? Toimi nopeasti ja ota yhteyttä (tarja.turunen@vantaa.fi) tai jätä hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteydessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Tervetuloa lämminhenkiseen työyhteisöömme!

Oletko varhaiskasvatuksen luova nero vai pedagoginen johtaja? Tee leikkimielinen testimme osoitteessa https://www.riddle.com/showcase/231243/personality.

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja. Vantaan varhaiskasvatuksen työntekijänä sinulla on aito mahdollisuus päästä kehittymään ja kehittämään. Pääset myös vaikuttamaan esimerkiksi johtoryhmän kautta. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto.  Varhaiskasvatuksen opettajana ja varhaiskasvatuksen erityisopettajana saat itsellesi mm. vertaismentorointiryhmän tuen ensimmäiselle työvuodelle.

Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

Vantaa maksaa muualta kuin lähikunnista muuttaville muuttorahaa 1500 e, kuuden kuukauden koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Vihti ja Kirkkonummi. Muuttoraha koskee vakituisia työsuhteita. 


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2647,26
euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan(tartuntatautilaki § 55).

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 2 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja

Turunen Tarja

0405084738

tarja.turunen@vantaa.fi
Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Varhaiskasvatuksen opettaja, Kartanonkosken päiväkoti

Vantaa
Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 11.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole

Jaa työpaikkailmoitus