Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Varhaiskasvatuksen opettaja, Kuusikkotien päiväkoti

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Kuusikkotien toimintayksikkö, Kuusikkotien päiväkoti

Kuusikkotie 23a, 01380 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.08.2022 (tai sopimuksen mukaan) - 

Hei sinä sensitiivinen ja innostuva varhaiskasvatuksen opettaja - tule meille töihin! 

Päiväkotimme on valmistunut vuonna 2018. Meidän siisteissä ja valoisissa tiloissa toimii viisi lapsiryhmää. Haemme nyt joukkoomme vakituista varhaiskasvatuksen opettajaa 3-5 -vuotiaiden lasten ryhmään. Tehtävässä on mahdollisuus toimia myös Kuusikkotien toimintayksikön varajohtajana. 

Päiväkotimme työntekijät ovat päteviä, innostuneita ja ammattitaitoisia. Henkilöstömme on aktiivista ja keskustelevaa. Käymme henkilöstön kanssa paljon yhteistä pedagogista keskustelua eri foorumeissa, niin opettajista koostuvassa johtoryhmässä kuin koko henkilökunnan pedagogisissa palavereissakin. 

Päiväkodissamme työskentelee kahdeksan varhaiskasvatuksen opettajaa, seitsemän varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa, oppisopimusopiskelija sekä vuosittain vaihtuva määrä avustavaa henkilökuntaa. 

Lapset kohdataan meillä sensitiivisesti ja arjesta tehdään kiireetöntä. Meillä jokaisella lapsiryhmällä on omat reilun kokoiset ryhmätilansa sekä omat eteiset. Tämä mahdollistaa sen, että pystymme helposti toimimaan pienryhmissä sekä porrastamaan toimintaa. Päiväkodistamme löytyy lisäksi ruokasali, jossa osa ryhmistä ruokailee sekä aktiivisessa käytössä oleva jumppasali. Jumpan lisäksi salissa vietetään koko talon yhteisiä tapahtumia, joita kovasti korona-aikana kaipasimme. 

Olemme mukana muutamissa kehittämishankkeissa. Olemme valikoineet kehittämishankkeet niin, että ne palvelevat meidän arkeamme. Inklusiivisen varhaiskasvatuksen hankkeessa saamme eväitä inklusiivisen toimintakulttuurin kehittämiseen ja ProVakassa (positiivisesti ryhmässä oppiva varhaiskasvatus) tulemme saamaan toimintamallin sosioemotionaalisten taitojen tukemiseen ja mm. Niilo Mäki Instituutin perehdytyskoulutukset koko toimintayksikölle.

Odotamme sinulta innostusta varhaiskasvatusta kohtaan sekä ammatillista työotetta. Haluat olla arjessa aidosti läsnä lasten tasolla ja saat työniloa lasten kohtaamisesta ja heidän kanssaan toimimisesta. Kohtaat kaikki lapset ja perheet ammatillisesti ja mutkattomasti. 

Sijaitsemme Kuusikon rauhallisella pientalovaltaisella asuinalueella. Päiväkodin pihasta löytyy hyvin parkkitilaa ja päiväkotimme edessä sijaitsee bussipysäkki - meille on siis helppo tulla.

Teemme työtä ammattitaidolla ja täydellä sydämellä, mutta emme ota itseämme liian vakavasti vaan meidän arkeen kuuluu paljon naurua ja lasten kanssa hassuttelua. Jos kuulostaa siltä että sopisit porukkaan, niin ota yhteyttä ([email protected]) ja kysy lisää tai jätä hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteydessä! 

Aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana.

Käy myös testaamassa, oletko varhaiskasvatuksen luova nero vai pedagoginen johtaja!

Saat kaikkea tätä Vantaalla:

  • vertaismentorointiryhmän tuen ensimmäiselle työvuodelle
  • hyvät koulutusmahdollisuudet
  • turvallisen ja yhdenvertaisen toimintaympäristön
  • vaikutusmahdollisuuksia esimerkiksi johtoryhmän kautta
  • liikunta- ja kulttuurietuja

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja. Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

Vantaa maksaa myös muualta kuin lähikunnista muuttaville muuttorahaa 1500 euroa, kuuden kuukauden koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo ja Kirkkonummi. Muuttoraha koskee vakituisia työsuhteita ja vain varhaiskasvatuksen opettajia, varhaiskasvatuksen erityisopettajia sekä päiväkodin johtajia.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus)

Luemme eduksi: Sensitiivisen työotteen, innostuksen varhaiskasvatusta kohtaan sekä tieto-ja viestintäteknisen osaamisen.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 2647,26
euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan(tartuntatautilaki § 55).

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja

Kiviranta Heidi

040 190 57 44

[email protected]


Tavoitettavissa 9-15


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Varhaiskasvatuksen opettaja, Kuusikkotien päiväkoti

Vantaa
Vakituinen

Julkaistu 23.06.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti