Skip to main content

Varhaiskasvatuksen opettaja, Laajalahden päiväkoti

Tervetuloa iloiseen joukkoomme toteuttamaan laadukasta varhaiskasvatusta ja esiopetusta!

Haemme kahta varhaiskasvatuksen opettajaa vakituisiin työsuhteisiin ja toinen nyt valittavista opettajista sijoittuu syksyllä työskentelemään esiopetusryhmässä.

Toteutamme monipuolista, lapsilähtöistä varhaiskasvatusta ja esiopetusta, jossa leikillä ja lapsen osallisuudella on keskeinen merkitys. Haluamme tarjota lapsille hoitopäivän aikana positiivisia onnistumisen kokemuksia ja mahdollisuuden oppia uusia asioita. Vanhempien kanssa tehdään tiivistä yhteistyötä lapsen yksilöllisen kasvun ja kehityksen edistämiseksi.

Työyhteisössä näemme tärkeäksi kehittämismyönteisen ilmapiirin, jossa kaikkien osaaminen ja asiantuntemus huomioidaan. Rinnallasi työskentelee osaavien työkavereiden lisäksi kieli- ja kulttuuriryhmien opettaja sekä laaja-alainen varhaiskasvatuksen erityisopettaja.

Laajalahden päiväkodissa toimii 7 lapsiryhmää. Päiväkotimme sijaitsee Tapiolan ja Leppävaaran välissä, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Olemme kävelymatkan päässä Villa Elfvikin luonnonsuojelualueesta.
Haemme lisäksi esiopetusryhmäämme varhaiskasvatuksen opettajaa määräaikaiseen työsuhteeseen, tämän haun työavain ESPOO-03-918-21.

Tehtävät täytetään heti soveltuvien hakijoiden löydyttyä. Työ alkaa 2.8.2021 tai sopimuksen mukaan.

Työpaikan nimi: Laajalahden päiväkoti
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).
Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Arvostamme hyviä tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja, kehittävää työotetta sekä positiivista asennetta.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja Aino Huttunen, [email protected], p. 050 325 8624
Työpaikan osoite: Kirvuntie 16, 02140 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2642,32 €/kk
Työ alkaa: 02.08.2021 tai sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 24.05.2021 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-907-21/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 10.05.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti