Skip to main content

Varhaiskasvatuksen opettaja, Lintuvaaran päiväkoti

Huhuu, missä olet? Etsimme Lintuvaaran päiväkotiin mukavaa, vastuullista työtoveria, opettajaa, jolle lasten parissa työskentely on toiveammatti ja työympäristönä varhaiskasvatus tuntuu omalta jutulta.

Yksikössämme on viisi kotiryhmää; on eskareita, viskareita ja taaperoita. Ympäristönä Lintuvaaran yksikkö mahdollistaa monipuolisen toiminnan; metsäinen luonto, suuret piha-alueet monipuoliseine leikkivälineineen ja mm. liikunta-/luistelukenttä. Meillä on ilo työskennellä arkkitertuurisesti arvokkaassa ja kauniissa ympäristössä: päiväkoti- ja koulukampus koki täydellisen ja onnistuneen peruskorjauksen vuosina 2014-16.

Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat oman tiimisi pedagogiikan toteutumisesta yhdessä muiden ammattilaisten kanssa. Yhteisössämme on 8 opettajaa ja 7 varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa. Toimit oman tiimisi vetäjänä ja varhaiskasvatusyksikön johtajan pedagogisena työparina, toteuttaen vahvaa ammattiosaamistasi yhdessä koko yhteisön kanssa. Opettajatiimimme perehtyy parhaillaan oman tiimin jaettuun johtamiseen.

Vaikka edellytämme kaikilta jäseniltamme vastuullisuutta ja yhteisiin tavoittesiin sitoutumista, työn ei tarvitse mielestämme olla otsa rypyssä puurtamista. Meillä on keskenämme hyvä sopu - hauskuus ja leikkisyys kuuluvat myös työhön.

Toivottavasti kiinnostuit meistä ja jätät hakemuksesi mahdollisimman pian. Kutsun sinut haastatteluun, niin katsotaan sovimmeko toisillemme!

Työpaikan nimi ja osoite: Lintuvaaran päiväkoti, Lintuparvenpuisto 5 A
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on vakinainen

Haku täytetään heti soveltuvan hakijan löydyttyä.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).

Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja ja hyvää organisointikykyä. Laadukkaan varhaiskasvatuksen toteuttaminen edellyttää suunnitelmallisuutta ja havainnointikykyä.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja Anne Lahti-Paananen, p. 046 8771732 ma - to klo 9 - 15 - ja muinakin aikoina:) !Sekä sp. anne.lahti-paananen@espoo.fi
Työpaikan osoite: Lintuparvenpuisto 5 A, 02660 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2668,74 €/kk
Työ alkaa: 1.8.2022
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 30.05.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-1206-22/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 14.05.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11413238

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä