Skip to main content

Varhaiskasvatuksen opettaja, Lystilän päiväkoti

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Lystilän päiväkoti

Lustikullantie 3, 01510 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 31.01.2022 tai sopimuksen mukaan - 


Hei, sinä innostunut varhaiskasvatuksen opettaja, tervetuloa tiimiimme!

Etsimme varhaiskasvatuksen opettajaa Lystilän päiväkodin 3-5-vuotiaiden ryhmään, jossa on 21 lasta ja jossa työskentelee toinen varhaiskasvatuksen opettaja, yksi lastenhoitaja sekä kahden ryhmän yhteinen avustaja. Työajat vaihtelevat arkisin klo 6-17.15 välillä. Vaihtoehtona on työskennellä jatkossa myös esimerkiksi päiväkotimme jommassa kummassa vuorohoitoryhmässä arkisin klo 6.45-22 välillä. Päiväkotimme henkilökunnasta puolet on varhaiskasvatuksen opettajia (10) ja puolet lastenhoitajia (10). Näin ollen joka ryhmässä toimii joko yksi tai kaksi varhaiskasvatuksen opettajaa 3-5 hengen tiimeissä. Työn alkamispäivästä voidaan neuvotella.

Lystilän päiväkoti on aloittanut toimintansa 12 vuotta sitten moderneissa, toimivissa ja avarissa tiloissa. Lystilässä on kuusi lapsiryhmää, joista yhdessä tarjotaan keskitetysti iltahoitoa arkisin klo 22 saakka etukäteen varatun, perustellun hoidon tarpeen mukaan. Kesä- ja joulupäivystysaikoina työssäolevien työntekijöiden työvuorot voivat vaihdella arkisin klo 6-22 välillä, etukäteen sovitusti.

Päiväkotimme sijaitsee kauppakeskus Jumbon läheisyydessä, josta on hyvät kulkuyhteydet joka suuntaan. Päiväkotimme lähellä on kirjasto, leikkipuisto, liikunta-alueita ja muutamia hyviä luontoretkikohteita.

Toivomme uudelta työntekijältä positiivista, innovatiivista, joustavaa ja asiakaslähtöistä työotetta sekä sitoutumista työhön ja työyhteisöömme. Lystilä tarjoaa työntekijälle iloisen, avoimen ja ammatillisen työyhteisön, johon myös uudet ideat ja ajatukset ovat tervetulleita. Pienryhmätoiminta on vakiintunut osa arkeamme ja ryhmien välistä yhteistyötä tehdään vallitsevien korona-ohjeiden mukaan.


Vantaa on rohkea ja rento työnantaja. Vantaan varhaiskasvatuksen työntekijänä sinulla on aito mahdollisuus päästä kehittymään ja kehittämään. Pääset myös vaikuttamaan esimerkiksi johtoryhmän kautta. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto.  Varhaiskasvatuksen opettajana ja varhaiskasvatuksen erityisopettajana saat itsellesi mm. vertaismentorointiryhmän tuen ensimmäiselle työvuodelle.

Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

Meillä Vantaalla on tarkistettu varhaiskasvatuksen opettajan palkkoja ja palkat ovat nousseet 1.1.2019 alkaen. Vantaa maksaa myös muualta kuin lähikunnista muuttaville muuttorahaa 1500 e, kuuden kuukauden koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Vihti ja Kirkkonummi. Muuttoraha koskee vakituisia työsuhteita. Lue lisää täältä.


Jätäthän pikimmiten hakemuksen, koska työhaastatteluja pidetään jo hakuaikana!


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus)

Luemme eduksi: esiopetuspätevyyden.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 2647,26
euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, Ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta, Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan(tartuntatautilaki § 55).

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko. Mahdolliset ilta- ja yötyöt maksetaan rahakorvauksena.


Yhteystiedot:

päiväkodin johtaja

Gynther Piia

050-3145591

piia.gynther@vantaa.fi

Tavoitettavissa pääsääntöisesti virka-aikana


ajalla 3.-5.1.2022

varajohtaja 

Anna-Liis Teder 

050-3145625


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Varhaiskasvatuksen opettaja, Lystilän päiväkoti

Vantaa
Kokopäiväinen

Julkaistu 28.01.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole

Jaa työpaikkailmoitus