Skip to main content

Varhaiskasvatuksen opettaja, Lystilän päiväkoti

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Lystilän päiväkoti

Lustikullantie 3 01510 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 31.01.2022 tai sopimuksen mukaan - 31.05.2022


Hei, sinä innostunut varhaiskasvatuksen opettaja, tervetuloa tiimiimme!

Etsimme varhaiskasvatuksen opettajaa Lystilän päiväkodin 3-5-vuotiaiden vuorohoitoryhmään, jossa on 21 lasta ja jossa työskentelee toinen varhaiskasvatuksen opettaja, kaksi lastenhoitajaa sekä kahden ryhmän yhteinen avustaja. Työajat vaihtelevat arkisin klo 6.45-22 välillä. Päiväkotimme henkilökunnasta puolet on varhaiskasvatuksen opettajia (10) ja puolet lastenhoitajia (10). Näin ollen joka ryhmässä toimii joko yksi tai kaksi varhaiskasvatuksen opettajaa 3-5 hengen tiimeissä. Työn alkamispäivästä voidaan neuvotella.

Lystilän päiväkoti on aloittanut toimintansa 12 vuotta sitten moderneissa, toimivissa ja avarissa tiloissa. Lystilässä on kuusi lapsiryhmää, joista yhdessä tarjotaan keskitetysti iltahoitoa arkisin klo 22 saakka etukäteen varatun, perustellun hoidon tarpeen mukaan. Kesä- ja joulupäivystysaikoina työssäolevien työntekijöiden työvuorot voivat vaihdella arkisin klo 6-22 välillä, etukäteen sovitusti.

Päiväkotimme sijaitsee kauppakeskus Jumbon läheisyydessä, josta on hyvät kulkuyhteydet joka suuntaan. Päiväkotimme lähellä on kirjasto, leikkipuisto, liikunta-alueita ja muutamia hyviä luontoretkikohteita.

Toivomme uudelta työntekijältä positiivista, innovatiivista, joustavaa ja asiakaslähtöistä työotetta sekä sitoutumista työhön ja työyhteisöömme. Lystilä tarjoaa työntekijälle iloisen, avoimen ja ammatillisen työyhteisön, johon myös uudet ideat ja ajatukset ovat tervetulleita. Pienryhmätoiminta on vakiintunut osa arkeamme ja ryhmien välistä yhteistyötä tehdään vallitsevien korona-ohjeiden mukaan.


Vantaa on rohkea ja rento työnantaja. Vantaan varhaiskasvatuksen työntekijänä sinulla on aito mahdollisuus päästä kehittymään ja kehittämään. Pääset myös vaikuttamaan esimerkiksi johtoryhmän kautta. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto.  Varhaiskasvatuksen opettajana ja varhaiskasvatuksen erityisopettajana saat itsellesi mm. vertaismentorointiryhmän tuen ensimmäiselle työvuodelle.

Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus)

Luemme eduksi: esiopetuspätevyyden.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 2647,26
euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan(tartuntatautilaki § 55).

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 2 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko Mahdolliset ilta- ja yötyöt maksetaan rahakorvauksena.


Yhteystiedot:

päiväkodin johtaja

Gynther Piia

050-3145591

piia.gynther@vantaa.fi


Tavoitettavissa pääsääntöisesti virka-aikana, työhaastattelut järjestetään vallitsevien korona-ohjeiden mukaan ja haun ollessa auki, huom. jouluaika

varajohtaja Anna-Liis Teder, ajalla 3.-5.1.2022 puh. 050-3145625

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Varhaiskasvatuksen opettaja, Lystilän päiväkoti

Vantaa
Kokopäiväinen

Julkaistu 28.01.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole

Jaa työpaikkailmoitus