Skip to main content

Varhaiskasvatuksen opettaja, Monikon päiväkoti

Tervetuloa varhaiskasvatuksen opettajaksi Monikon päiväkotiin kehittämään omaa työpaikkaasi, kokopäiväpedagogiikkaa ja luomaan uutta toimintakulttuuria!

Haemme nyt varhaiskasvatuksen opettajaa 1-3 tai 2-5 vuotiaiden lasten ryhmään. Tiimissä työskentelee lisäksesi toinen varhaiskasvatuksen opettaja ja kaksi varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa. Lisäksi tukenasi ovat laaja-alainen varhaiskasvatuksen erityisopettaja sekä kieli- ja kulttuuriopettaja. Ryhmän työntekijät tekevät työtä eri vuoroissa klo 6-22 välillä ja lasten hoitoajat ajoittuvat osin iltoihin ja viikonloppuihin. Varhaiskasvatuksen opettajat tekevät pääsääntöisesti työvuoroja päivävarhaiskasvatuksen mukaisesti välillä klo 6.30-18.00. Arvostamme mahdollisuuttasi tehdä laajennetun aukiolon mukaisia työvuoroja, mutta se ei ole välttämätöntä.

Monikon päiväkodin vastarakennetut tilat tarjoavat ensiluokkaiset puitteet laadukkaan varhaiskasvatuksen toteuttamiselle. Päiväkodin tiloihin kuuluu mm. iso jumppasali, kaksi pienempää nassikkapainihuonetta kiipeilyseinillä, verstas, vesileikkihuone ja runsaasti leikkitiloja sekä houkutteleva piha. Tule mukaan rakentamaan ja ideoimaan leikkiä, kasvua ja oppimista tukevaa oppimisympäristöä!

Monikon päiväkodissa on virkeä uuden luomisen ja kehittämisen ilmapiiri. Sitoudumme työyhteisönä toistemme arvostavaan kohtaamiseen ja vaalimme hyvää yhteishenkeä ja huumoria! Leikin ja kokopäiväpedagogiikan kehittäminen on ollut toimintakauden 2021-22 ajan yhteinen teemamme. Jatkamme samojen teemojen parissa myös tulevalla toimintakaudella.

Sijaintimme Leppävaaran sydämessä tarjoaa upean toimintaympäristön myös päiväkodin seinien ulkopuolella. Päiväkotimme sijaitsee aivan Leppävaaran urheilupuiston kupeessa ja laaja metsäalue alkaa aivan päiväkodin vierestä. Kaikki Leppävaaran kaupunkikeskuksen palvelut ovat lyhyen kävelymatkan päässä ja julkiset kulkuyhteydet ovat erinomaiset. Päiväkoti on osa uutta Monikon päiväkoti- ja koulukeskusta, jossa toimii suomen- ja ruotsinkielinen päiväkoti ja peruskoulu.

Monikon päiväkodissa toimii seitsemän lapsiryhmää kahdessa kerroksessa. Osalle lapsista järjestetään tarpeen pohjalta vuorovarhaiskasvatusta ja -esiopetusta. Päiväkodissa aloittaa myös integroitu erityisryhmä elokuussa 2022.

Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat oman tiimisi pedagogiikan johtamisesta ja toteutumisesta yhdessä muiden ammattilaisten kanssa. Toimit varhaiskasvatusyksikön johtajan pedagogisena työparina ja pääset toteuttamaan vahvaa ammattiosaamistasi yhdessä koko yhteisön kanssa. Espoon varhaiskasvatussuunnitelma ja valtakunnallinen varhaiskasvatussuunnitelma ohjaavat kaikkea toimintaamme päivittäin. Hyvinvoiva työyhteisö on yhteinen voimavara ja sen hyväksi panostetaan.

HUOM! Haastatteluihin kutsutaan 1.8 alkaen (kesäloman vuoksi) ja valinta tehdään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Mikäli määräaikainen tehtävä kiinnostaa sinua voit olla yhteydessä tai jättää hakemuksesi tehtävään.

Voit seurata Monikon päiväkotia myös Instagramissa @monikonpk

Työpaikan nimi ja osoite: Monikon päiväkoti, Veräjäpellonkatu 2-4
Työaika: 38 h 15 min / vko
Tehtävä on vakinainen

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy varhaiskasvatuksen opettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).
Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme kykyä kohdata lapset ja heidän vanhempansa yksilöllisesti, arvostavasti ja sensitiivisesti. Arvostamme myös hyviä tiimityötaitoja ja intoa kehittää päiväkotimme toimintaa jatkuvasti. Arvostamme huumoria, sinnikkyyttä ja kekseliäisyyttä arjen vaihtuvissa tilanteissa.

Tervetuloa joukkoomme kasvattamaan vastuullista ja välittävää uutta sukupolvea!

Yhteystiedot: Lisätietoa tehtävästä antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja, Riikka Immonen 0406368570, [email protected] ( 1.8 alkaen)
Työpaikan osoite: Veräjäpellonkatu 2-4, 02650 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2668,74 €/kk
Työ alkaa: 15.8.2022
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 01.08.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-1867-22/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 30.06.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11495353

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti