Skip to main content

Varhaiskasvatuksen opettaja, Paapuurin päiväkoti

Tervetuloa iloiseen joukkoomme toteuttamaan laadukasta varhaiskasvatusta!

Paapuurin päiväkodissa toimii 7 lapsiryhmää. Tarjoamme varhaiskasvatusta 1-5 vuotiaille lapsille sekä esiopetusta. Henkilöstöömme kuuluu 13 varhaiskasvatuksen opettajaa ja 8 varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa.

Varhaiskasvatuksen opettajat ovat olleet mukana vuosityöaikakokeilussa ja nyt kaikki opettajat tekevät hyväksi todettua vuosityöaikaa.
Päiväkotimme on yksi Helsingin yliopiston kenttäpäiväkodeista.

Paapuuri sijaitsee Saunalahdessa hyvien ulkoilumahdollisuuksien välittömässä läheisyydessä. Päiväkotimme vieressä on metsä, mitä hyödynnämme viikoittain toiminnassamme.

Paapuuri tarjoaa työhönsä sitoutuneen työyhteisön, jossa arjen sujuvuutta helpottavat hyvät työyhteisön sopimukset ja toimintatavat. Työkaveriksi saat koulutettuja, ammattitaitoisia varhaiskasvatuksen opettajia ja varhaiskasvatuksen lastenhoitajia. Me viihdymme työssämme!

Rinnalla kulkijoina meillä on arkeamme rikastuttamassa ja pedagogiikkaa vahvistamassa laaja-alainen erityisopettaja sekä varhaiskasvatuksen kieli- ja kulttuuriopettaja.

Espoon varhaiskasvatussuunnitelma ja valtakunnallinen varhaiskasvatussuunnitelma ohjaavat kaikkea toimintaamme päivittäin.

Odotamme työyhteisöömme varhaiskasvatuksen opettajaa, joka kehittää mielellään uusia toimintatapoja lapsiryhmän tarpeita ajatellen.

Jos sinulla on vahva ymmärrys ja näkemys lapsuuden ainutlaatuisuudesta sekä opettajan työn tärkeydestä kaiken ikäisten lasten kanssa ja hyvä paineensietokyky yllättävissäkin tilanteissa, niin olet etsimämme henkilö.

Työsuhteen alussa tulet työskentelemään 3-5 vuotiaiden ryhmässä yhdessä toisen varhaiskasvatuksen opettajan sekä lastenhoitajan kanssa.

Haku täytetään heti soveltuvan hakijan löydyttyä. Työsopimuksen aloituksesta voimme sopia erikseen.

Työpaikan nimi: Paapuurin päiväkoti
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Sopimusala: OVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).

Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja ja hyvää organisointikykyä. Laadukkaan varhaiskasvatuksen toteuttaminen edellyttää suunnitelmallisuutta ja havainnointikykyä.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Arvostamme liikkumiseen innostavaa asennetta ja halua kehittää laadukasta varhaiskasvatusta yhdessä työyhteisön kanssa.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Olemme kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.
Haemme yli 900 varhaiskasvatuksen opettajan joukkoon uusia osaajia kehittämään uuttaa toimintaamme. Kehittämällä toimintamme valmistaudumme jo nyt lain mukaiseen henkilöstörakenteen muutokseen.
 
Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja, Tuija Rinta-Hiiro
p. 043-8273148
Työpaikan osoite: Paapuuri 3, 02330 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2668,74 €/kk
Työ alkaa: 1.1.2022 tai sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 12.11.2021 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-2327-21/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 28.10.2021
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11029973

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Varhaiskasvatuksen opettaja, Paapuurin päiväkoti

Espoo
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 10.11.2021

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti