Skip to main content

Varhaiskasvatuksen opettaja, Ymmerstan päiväkoti

"Otat lapset sisälle. Lähdet ulos pihalle. Kuulet, kun nauru lasten suusta kajahtaa! Johtaja-Taija, sinua odottaa Ymmerstassa. Meillä leikit, touhuat lasten kanssa. Kuulet, kun nauru lasten suusta kajahtaa!"

Jos sinulla on reppu täynnä innostusta ja haluat kehittää varhaiskasvatuksen reseptejäsi, meillä on sinulle paikka Kardemummien 3-5-vuotiaiden ryhmässä tai Sokereiden 1-2-vuotiaiden ryhmässä.

Työyhteisönä olemme vielä tuore ja pääset hyvin mukaan luomaan uutta toimintakulttuuria, joka perustuu hyvälle vuorovaikutukselle ja positiiviselle pedagogiikalle. Peda-palavereissa sekä lastenhoitajien vasuporinoissa keskustelemme arjesta nousseista ilmiöistä vasuun peilaten. Leikki on tänä vuonna keskeinen kehittämiskohteemme.

Päiväkodilta on lyhyt matka puistoihin sekä hyvät liikenneyhteydet muihin retkikohteisiin. Tilat ovat monipuoliset ja muuntuvat monenlaiseen toimintaan. Erityisesti päiväkodin piha-alue ja sali houkuttavat lapsia aktiiviseen liikkumiseen yhdessä aikuisten kanssa.

Ymmerstan päiväkodissa toimii 5 lapsiryhmää ja koulun tiloissa 3 esiopetusryhmää. Päiväkotimme sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella: pääset töihin kätevästi vaikka junalla, sillä sijaitsemme lähellä Koivuhovin juna-asemaa.

Tule kanssamme leikkimään!

Työpaikan nimi ja osoite: Ymmerstan päiväkoti, Ullantorppa 6, 02750 Espoo
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on määräaikainen.

Haku täytetään heti soveltuvan hakijan löydyttyä.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja ja joustavuutta. Laadukkaan varhaiskasvatuksen toteuttaminen edellyttää suunnitelmallisuutta ja havainnointikykyä.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote. Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme huumoria ja pilkettä silmäkulmassa

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja Katriina Durczok, [email protected].
Työpaikan osoite: Ullantorppa 6, 02750 ESPOO
Palkkaus: 2668,74 €/kk + yleiskorotus 2 %
Työ alkaa: 1.8.2022 - 31.12.2022
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 3 - 6 kk
Haku päättyy: 18.07.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-1815-22/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 04.07.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11500672

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti