Skip to main content

Varhaiskasvatuksen opettaja, Ymmerstan päiväkoti

Ymmerstan kuusen kannon alla on Kaneli-open kolo. Siellä on lapset ja siellä on leikit ja kaikilla iloinen olo.
Ymmerstan päiväkodin luontoryhmä Kanelit huutelee ulkona viihtyvän varhaiskasvatuksen opettajan perään.

Kanelit ryhmän pedagogiikka painottuu ulkona oppimiseen. Tiimissä vastaat pedagogiikan suunnittelusta ja toteutuksesta yhteistyössä kokeneen lastenhoitajan kanssa. Ryhmässä on 14 lasta, jotka ovat iältään 3-5-vuotiaita. Aamulla pakataan reppuun astiat ja mukaan otetaan lounas ja toisinaan myös välipala. Retkillä olemme käyneet niin Helsingin keskustassa, Nuuksion erämetsissä, unohtamatta lähiliikuntakohteita ja Kasavuoren laavua. Päiväkodilla on myös hyvät ja monipuoliset tilat erilaiseen toimintaan.

Työyhteisönä olemme vielä tuore ja pääset hyvin mukaan luomaan uutta toimintakulttuuria, joka perustuu hyvälle vuorovaikutukselle ja positiiviselle pedagogiikalle. Toiminnassamme edistämme kestävää kehitystä, niin sosiaalisessa, psyykkisessa kuin fyysisessä oppimisympäristössä. Espoon varhaiskasvatussuunnitelma ja valtakunnallinen varhaiskasvatussuunnitelma ohjaavat kaikkea toimintaamme päivittäin. Peda-palavereissa ja lastenhoitajien vasuporinoissa keskutelemme arjesta nousseista ilmiöstä vasuun peilaten. Leikki on tänä vuonna keskeinen kehittämiskohteemme.

Tule meille leikkimään!

Työpaikan nimi: Ymmerstan päiväkoti
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Sopimusala: OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus

Haku täytetään heti soveltuvan hakijan löydyttyä.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).

Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja ja hyvää organisointikykyä. Laadukkaan varhaiskasvatuksen toteuttaminen edellyttää suunnitelmallisuutta ja havainnointikykyä.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme hassuttelua ja heittäytymistä leikin vietäväksi.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme toimia arvostettuna ja luotettavana varhaiskasvatuksen asiantuntijana, jonka toiminta perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin, positiivinen ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja Taija Pennanen 040 5211 743 etunimi.sukunimi@espoo.fi
Työpaikan osoite: Ullantorppa 6, 02750 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2668,74 €/kk
Työ alkaa: 3.1.2022 - 31.7.2022
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 6 - 12 kk
Haku päättyy: 13.12.2021 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-2695-21/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 01.12.2021
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11088751

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä