Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Varhaiskasvatuksen sosionomi

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Jönsaksen päiväkoti, Löydöspolku 4, 01600 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.11.2022 alkaen 
(tai sopimuksen mukaan). 

Sykkiikö sydämesi varhaiskasvatukselle? 

Etsimme joukkoomme varhaiskasvatuksen sosionomia 1- 3-vuotiaiden ryhmään vakituiseen työsuhteeseen 1.11.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työtiimissä työskentelee varhaiskasvatuksen opettaja sekä lastenhoitaja.

Odotamme, että tunnet perheiden palvelujärjestelmää ja ymmärrät varhaiskasvatuksen toimintakulttuuria. Positiivinen pedagogiikka ja ratkaisukeskeiset toimintatavat ovat meille tärkeitä. Kokopäiväpedagogiikka ja yhdessä tekeminen näkyvät yksikkömme arjessa. Vietämme paljon aikaa ulkona liikkuen ja retkeillen.
 
Varhaiskasvatuksen sosionomina suunnittelet, arvioit ja toteutat varhaiskasvatuksen pedagogista toimintaa ja tuet lapsen yksilöllistä oppimista Vantaan varhaiskasvatussuunnitelman, varhaiskasvatusyksikön toimintasuunnitelman, ryhmän sekä lapsen vasun mukaisesti yhdessä tiimin ja työyhteisön kanssa.
 
Rakennat lapsiryhmäsi toimintakulttuuria ja oppimisympäristöä. Tuet lapsen sosiaalista kasvua yhteisöjen ja yhteiskunnan jäseneksi ja jäsenenä. Tuot yhteisöllisiä, yhteiskunnallisia ja sosiaalipedagogisia näkökulmia pedagogiseen työhön ja siten edistät yhdenvertaisuuden toteutumista.
 
Päiväkotimme on viisiryhmäinen. Meillä on kaksi 1-3 vuotiaiden ryhmää, kaksi 3-5 vuotiaiden ryhmään sekä esiopetusryhmä. Päiväkotimme Myyrmäessä, juna- ja bussiaseman läheisyydessä ja erilaiset oppimisympäristöt, kuten metsät, kirjasto ja liikuntapaikat ovat vain kävelymatkan päässä. Päiväkodin pienten piha ja isojen piha mahdollistavat monipuolisen ulkopedagogiikan toteuttamisen. 

Jos lasten sensitiivinen kohtaaminen arjen pienissä hetkissä on sinulle tärkeää, saatat olla juuri oikea henkilö osaksi työyhteisöämme! Meille merkityksellistä aidon kohtaamisen ja hyvän vuorovaikutuksen lisäksi on kasvattajan aktiivinen läsnäolo lasten leikeissä.

Tervetuloa osaksi kehittämismyönteistä työyhteisöämme! Työyhteisönä autamme toisiamme sekä huolehdimme työhyvinvoinnistamme. Ylläpidämme avointa keskustelukulttuuria ja olemme huumorintajuisia. Meillä saat hyvän perehdytyksen työhösi. 

Yksikössämme työskentelee myös lapsi- ja perheohjaaja, kehittäjäopettaja sekä laaja-alainen varhaiskasvatuksen erityisopettaja. Sen lisäksi yksikkömme saa tukea ja apua alueen varhaiskasvatuksen psykologilta ja varhaiskasvatuksen kuraattorilta.

Aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana.


Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

  • Avoimen työilmapiirin
  • Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja
  • Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet.
  • Hyvät koulutusmahdollisuudet


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen sosionomin kelpoisuus

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Joustavan ja kehittämismyönteisen työotteen.

Luemme eduksi: Kokemuksen lasten parissa työskentelystä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2518, 37 e/kk+ mahdollinen rekrytointilisä 150e/kk
euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote. Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan(tartuntatautilaki § 55).

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja
Soile Helasterä
0405346366
[email protected]
Tavoitettavissa 3.-14.10. klo 8:30-15:30


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika päättyy: 14.10.2022 klo 16:00

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Varhaiskasvatuksen sosionomi

Vantaa
Kokopäiväinen
Ei työkokemusta
Alempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 14.10.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti