Skip to main content

Varhaiskasvatuksen sosionomi, Kepelin päiväkoti

Tervetuloa kehittämään uutta sosionomin työtehtävää Kepelin ympärivuorokautiseen päiväkotiin.

Varhaiskasvatuksen sosionomina osallistut lapsiryhmän toiminnan suunnitteluun ja toteuttamiseen sekä arviointi- ja kehittämistyöhön. Kasvatusyhteistyö huoltajien kanssa on keskeisessä osassa työtäsi, samoin yhteistyö eri toimijoiden, esimerkiksi lastensuojelun ja perhetyön, kanssa. Sinulla on taitoja kohdata moninaisia lapsia ja perheitä hyvinvointia edistäen.

Pääset työssäsi kehittämään lasten, perheiden ja koko työyhteisön osallisuutta ja yhteisöllisyyttä. Työssä vaaditaan oma-aloitteisuutta, vahvoja tiimityöskentelytaitoja ja joustavuutta.

Tarjoamme ympärivuorokautista varhaiskasvatusta uudessa ja monipuolisessa oppimisympäristössä. Käytössä on iso liikuntasali ja erilaisia jakotiloja esim. ateljee. Vuorohoidossa on mahdollista toteuttaa erittäin hyvin pienryhmätoimintaa.

Varhaiskasvatuksen sosionomi työskentelee varhaiskasvatuksen opettajan ja varhaiskasvatuksen lastenhoitajan työparina. Työvuorot sijoittuvat 6.00-21.00 välille.

Päiväkotimme sijaitsee Leppävaarassa keskeisellä paikalla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja monipuolisten liikunta- ja kulttuuripalveluiden keskellä.

Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuksen sosionomin tehtäviin on vähintään sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, johon sisältyvät varhaiskasvatukseen ja sosiaalipedagogiikkaan suuntautuneet vähintään 60 opintopisteen laajuiset opinnot, joista voidaan säätää tarkemmin valtioneuvoston asetuksella, tai sosionomin tutkinto, jota on täydennetty mainituilla opinnoilla (540/2018 27§).

Edellytetään rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen (504/2002).

Lisäksi edellytetään innostunutta työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Yhteystiedot: Sari Hiekkanen varhaiskasvatusyksikön johtaja, p.043 8254476
Työpaikan osoite: Säterinrinne 19, 02600 ESPOO
Palkkaus: 2500€/kk
Työ alkaa: 2.8.2021
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 02.07.2021 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-1723-21/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 18.06.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Varhaiskasvatuksen sosionomi, Kepelin päiväkoti

Espoo
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 02.07.2021

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti