Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Varhaiskasvatuspäällikkö

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Läntinen palveluyksikkö

Silkkitehtaantie 5, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.09.2021 tai sopimuksen mukaan - 


Haemme Suomen neljänneksi suurimpaan kaupunkiin kasvatuksen ja oppimisen toimialalle varhaiskasvatuspäällikköä johtamaan ja kehittämään kasvavan kaupungin varhaiskasvatusta.

Vantaan varhaiskasvatus jakautuu neljään alueelliseen palveluyksikköön. Nyt haettavan varhaiskasvatuspäällikön toimialueena on läntinen palveluyksikkö.  

Varhaiskasvatuspäällikkönä vastaat oman alueesi varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen laadukkaasta järjestämisestä. Toimit alueesi päiväkodin johtajien ja konsultoivien varhaiskasvatuksen erityisopettajien esimiehenä. Välittömien alaistesi kokonaismäärä on 24.  Varhaiskasvatuksen sisällölliseen kehittämistyöhön saat tukea palvelualueen oman kehittämispalveluyksikkömme monialaisilta asiantuntijoilta, ja myös toimialatasoiset asiantuntijapalvelut ovat käytössäsi.  

Läntisen palveluyksikön varhaiskasvatuspäällikkönä vastaat 33 milj. €:n kokonaisuudesta. Sinulla on oma budjetti, johon sisältyvät alueesi 21:n varhaiskasvatusyksikön keskitetysti jaetut määrärahat. Sen lisäksi sinulla on käytössäsi kehityksen ja oppimisen tukeen, henkilöstön koulutukseen ja työnohjaukseen tarkoitettuja määrärahoja. Päiväkodin johtajilla on vastuu oman toimintayksikkönsä taloudesta.  

Kuulut varhaiskasvatuksen palvelualueen johtoryhmään ja olet mukana kehittämässä kaupunkitasoista toimintaa yhteistyössä kolmen muun varhaiskasvatuspäällikön sekä kehittämispäällikön kanssa. 

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen tehtävän, jonka kautta avautuu mahdollisuus monipuoliseen varhaiskasvatuksen johtamiseen Suomen kansainvälisimmässä kaupungissa, jossa 2000 varhaiskasvatuksen ammattilaista tekee merkityksellistä työtä 11 000 lapsen hyvinvoinnin ja oppimisen hyväksi. 

Toivomme sinulta rohkeaa ja valmentavaa johtamisotetta, jolla saat päiväkodin johtajat onnistumaan työssään ja uudistamaan työn tekemisen tapoja johtamisuudistuksemme tavoitteiden mukaisesti.  

Saatat olla etsimämme henkilö, jos Vantaan varhaiskasvatuksen visio "Iloiset, oppivat ja osallistuvat lapset kasvavat kestävään tulevaisuuteen" puhuttelee sinua, jos olet tavoitteellinen ja sinulla on uudistusten toimeenpanokykyä. Vantaan varhaiskasvatuksen ratkaisukeskeinen ja myönteinen asenne haasteiden edessä on vahvuus,  jonka toivomme löytyvän uudelta varhaiskasvatuspäälliköltämme.  


Vantaalla viihtyy varmasti 

Vantaalla on mukava tehdä töitä hyvässä työyhteisössä osaavien kollegoiden kanssa. Työpaikkasi sijaitsee Tikkurilassa uusissa Silkin tiloissa erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. 

Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

  • Avoimen työilmapiirin
  • Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja
  • Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Laki 272/05 7§ tai soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, riittävä johtamistaito sekä suomen kielen hyvä kirjallinen ja suullinen taito ja ruotsin kielen tyydyttävä kirjallinen ja suullinen taito.

Luemme eduksi: 

  • Erinomaiset vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot 
  • Varhaiskasvatuksen palvelujärjestelmän ja pedagogiikan tuntemuksen 
  • Johtamiskokemuksen, johtamiskoulutuksella hankitun johtamisosaamisen ja kyvykkyyden johtaa
  • Kokemuksen monikulttuurisessa tai globaalissa ympäristössä työskentelystä

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 4795,18
euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virkasuhde

Työaika: 36 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Varhaiskasvatuksen johtaja

Mäkelä Mikko

+358 50 341 7386

[email protected]

Tavoitettavissa puhelimitse ke 12.5. 16.00 - 17.30, pe 14.5. 12.00 - 13.00 ja to 20.5. 16.00 - 17.30.


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Varhaiskasvatuspäällikkö

Vantaa
Vakituinen

Julkaistu 24.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti