Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

varhaiskasvatusyksikön johtaja

Motivoiko sinua myönteisten oppimiskokemusten tarjoaminen lapsille positiivisen pedagogiikan kulttuuria vahvistaen? Onko sosiaalisesti kestävä kehitys sinulle tärkeää? Haluatko työskennellä varhaiskasvatusyksikön johtajana? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö.

Etsimme uutta johtajaa Tapiolan palvelualueella Tuohimäen päiväkotiin ja Jousenkaaren päiväkotiin. Tehtävä alkaa sijaisuudella sopimuksen mukaan. Vakituinen tehtävä alkaa 1.9.2022. Tehtävässä on mahdollisuus osittaiseen etätyöhön sekä liukuvaan yleistyöaikaan.

Haastattelut pidetään 3.8.2022.

Tuohimäen päiväkodissa on neljä lapsiryhmää, joista yksi on esiopetusryhmä. Lapsiryhmissä työskentelee 12 työntekijää. Jousenkaaren päiväkodissa on viisi lapsiryhmää, joista kaksi on esiopetusryhmiä. Lapsiryhmissä työskentelee 13 työntekijää.

Päiväkodit sijaitsevat luonnonläheisellä ja rauhallisella alueella hyvien kulkuyhteyksien varrella Urheilupuiston metroaseman läheisyydessä.
Päiväkodin ryhmät voivat hyödyntää lähialueen runsaita kulttuuri-, liikunta- ja luontokohteita. Lapsille tuttuja oppimisympäristön kohteita ovat näyttelykeskus WeeGee, Tapiolan Urheilupuisto, Kaskiniitty ja vallihaudat.

Varhaiskasvatusyksikön johtajana vastaat omien päiväkotiesi talouden, henkilöstön ja pedagogiikan johtamisesta. Näihin saat tukea laajasta koulutustarjonnasta, kollegoiltasi, varhaiskasvatuksen asiantuntijoilta ja esihenkilöltäsi sekä varhaiskasvatuksen eri tukipalveluiden asiantuntijoilta. Varhaiskasvatusyksikön johtajana kuulut Tapiolan palvelualueen laajennettuun johtoryhmään ja etelän pienalueen johtotiimiin. Näissä pääset osallistumaan, vaikuttamaan ja kehittämään laadukasta espoolaista varhaiskasvatusta.

Tarjoamme sinulle:
- hyvän perehdytyksen lisäksi mentoroinnista tukea aloittaessasi varhaiskasvatusyksikön johtajan työt. Mentorointiryhmässä opit tuntemaan espoolaista varhaiskasvatusta, saat vahvempaa tuntemusta omasta osaamisestasi ja vahvuuksistasi sekä saat aineksia omaan ammatilliseen kasvuun ja työhyvinvointiin. Pääset keskustelemaan kokeneen mentorin kanssa uran alkuvaiheeseen liittyvistä iloista ja haasteista ja tutustut myös muihin varhaiskasvatuksen johtajina aloitteleviin kollegoihin
- kannustavan ja vahvan kollegiaalisen verkoston tulosyksikkö- ja aluetasoisesti
-mahdollisuuden kehittyä työssä ja vaikuttaa varhaiskasvatuksen kehittämiseen

Työpaikan nimi ja osoite: Tuohimäen päiväkoti, Tuohimäki 6, 02150 Espoo ja Jousenkaaren päiväkoti, Jousenjänne 1, 02120 Espoo
Työaika: 38h15min/vko
Haettava tehtävä on virkasuhteinen.
Tehtävä on vakinainen.

Kelpoisuusvaatimukset: Kasvatustieteen maisterin (varhaiskasvatus) tai kandidaatin (varhaiskasvatus) tutkinto tai soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus) sekä riittävä johtamistaito ((Varhaiskasvatuslaki 540/2018 § 31) tai lain 75§:n siirtymäsäännöksen mukainen kelpoisuus).

Eduksi katsotaan kasvatustieteen maisterin tutkinto ja valmius kasvatustieteen maisteritutkinnon suorittamiseen.

Tehtävässä edellytetään:
-tietoja ja taitoja varhaiskasvatusyksikön kokonaisuuden johtamiseen (henkilöstö, pedagogiikka, talous, toiminta, työhyvinvointi, turvallisuus, asiakkuudet)
- kehittämismyönteistä ja osallistavaa johtamistapaa
- organisointikykyä ja oman toiminnan vaikutusten arviointitaitoja
- perehtyneisyyttä toimintaa ohjaaviin asiakirjoihin ja säädöksiin
- hyviä neuvottelu-, viestintä- ja vuorovaikutustaitoja

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntatautiriskin selvittämisen.

Tehtävään valitulle teetetään Espoon kaupungin päihdeohjelman mukainen huumausainetestaus.

Arvostamme:
- kokemusta varhaiskasvatuksen yksikkötason johtamistehtävistä ja lähiesihenkilönä toimimisesta
- innovatiivista työotetta, kehittämismyönteisyyttä ja positiivista asennetta
- hyvää johtamistaitoa ja valmiutta kehittää toimintaa sekä itsenäisesti että tiimityössä
- kokemusta ja näkemystä inklusiivisen varhaiskasvatuksen johtamisesta
- hyviä tietoteknisiä taitoja

Tämä rekrytointi toteutetaan anonyyminä rekrytointina. Tavoitteena on kohdentaa huomio ammatilliseen osaamiseesi sekä työkokemukseesi.

Rekrytoiva esimies arvioi hakemustasi ilman henkilötietojasi (nimi-, yhteystieto-, ikä-, sukupuoli- yms. tunnistetiedot). Huomioithan siis vapaata hakemustekstiä kirjoittaessasi, että se noudattaa anonymiteetin periaatteita eikä sisällä näitä tunnistetietoja. Valinnat työpaikkahaastatteluun tehdään ilman hakijoiden henkilötietoja.

Jätä hakemuksesi sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta, jotta hakemuksestasi löytyvät tarvittavat tiedot ja anonyymi rekrytointi on mahdollista toteuttaa.

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa ajalla 25.7.-28.7. varhaiskasvatuksen aluepäällikkö Sanna Malmström puh. 040 639 4464
Työpaikan osoite: Tuohimäki 6, 02150 ESPOO
Palkkaus: 3193,70 €/kk + yleiskorotus 1.6.22 alk.
Työ alkaa: 1.8.2022
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 28.07.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-1751-22/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 01.07.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11497340

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti