Skip to main content

Varhaiskasvatusyksikön johtaja

Etsimme joukkoomme varhaiskasvatuksen johtamisen ammattilaista Leppäviidan päiväkodin johtamiskokonaisuuteen Leppävaaraan. Olisiko tämä sinun uusi työpaikkasi?

Varhaiskasvatusyksikön johtajana vastaat pedagogiikan, henkilöstön, talouden ja asiakkuuksien johtamisesta sekä yhteistyöstä yhteistyökumppaneiden kanssa. Varhaiskasvatusyksikön johtajana olet yhdessä kollegoidesi kanssa Leppävaaran palvelualueen laajennetun johtoryhmän sekä etelä-Leppävaaran pienaluejohtotiimin jäsen. Hyvä perehdytys tehtävään, varhaiskasvatuksen johtamista tukevat rakenteet ja palvelut sekä osaavat kollegasi auttavat sinua onnistumaan Leppäviidan varhaiskasvatusyksikön johtajan tehtävässä. Moninainen yhteistyö on voimavaramme.

Leppäviidan päiväkodin johtamiskokonaisuuteen kuuluvat tällä hetkellä Leppäviidan päiväkoti, elokuun alussa aloittava kaksiryhmäinen Perkkaankulman päiväkoti sekä Ruusunlehvän ryhmäperhepäiväkoti. Johtamiskokonaisuudessa on lähes 110 varhaiskasvatuspaikkaa. Johtamiskokonaisuuden noin 23 varhaiskasvatuksen työntekijää luovat Espoon varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti turvalliset ja innostavat olosuhteet lapsille oppia ja kehittyä.

Tervetuloa osaavaan ja mukavaan joukkoomme!

Työpaikan nimi: Leppäviidan päiväkoti

Työaika: 38 t 15 min/vko

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Kelpoisuusvaatimukset: Kasvatustieteen maisterin (varhaiskasvatus) tai kandidaatin (varhaiskasvatus) tutkinto tai soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus) sekä riittävä johtamistaito.

Eduksi katsotaan kasvatustieteen maisterin tutkinto ja valmius kasvatustieteen maisteritutkinnon suorittamiseen.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Edellytämme aikaisempaa kokemusta varhaiskasvatusyksikön johtajan tehtävästä, vahvaa osaamista varhaiskasvatuksen pedagogiikan ja henkilöstön johtamisessa, kehittämismyönteistä johtamisotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja.
Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme kokemusta ja näkemystä inklusiivisen varhaiskasvatuksen toteuttamisesta ja johtamisesta, työkokemusta moninaisessa ympäristössä toimimisesta sekä hyviä tietoteknisiä taitoja.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme toimia arvostettuna ja luotettavana varhaiskasvatuksen asiantuntijana, jonka toiminta perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin, positiivinen ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Yhteystiedot: Lisätietoja antaa Varhaiskasvatuksen aluepäällikkö Salla Hovi, [email protected]
Puhelinaika (p. 09-81683686) keskiviikko 4.8.2021 klo 12.30-13.30.
Työpaikan osoite: Rummunlyöjänkatu 6, 02600 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 3193,70 €/kk
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 13.08.2021 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-1641-21/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 26.07.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti