Skip to main content

Varhaiskasvatusyksikön johtaja

Etsimme joukkoomme innostunutta varhaiskasvatuksen johtamisen ammattilaista Laaksolahden varhaiskasvatusyksikön johtamiskokonaisuuteen Leppävaaraan.

Varhaiskasvatusyksikön johtajana vastaat pedagogiikan, henkilöstön, talouden ja asiakkuuksien johtamisesta sekä yhteistyöstä yhteistyökumppaneiden kanssa. Olet myös yhdessä kollegoidesi kanssa Leppävaaran palvelualueen laajennetun johtoryhmän sekä pienalueesi johtotiimin jäsen. Hyvä perehdytys tehtävään, varhaiskasvatuksen johtamista tukevat rakenteet ja palvelut sekä osaavat kollegasi auttavat sinua onnistumaan johtajan tehtävässä. Moninainen yhteistyö on voimavaramme.

Laaksolahden varhaiskasvatusyksikön johtamiskokonaisuuteen kuuluvat tällä hetkellä Laaksolahden päiväkoti, päiväkodin yhteydessä sijaitseva Kissankulman ryhmäperhepäiväkoti sekä Viherkallion asukaspuiston toiminta. Johtamiskokonaisuudessa on noin 120 varhaiskasvatuspaikkaa ja 24 varhaiskasvatuksen työntekijää. Pääset yhdessä työyhteisöjesi kanssa kehittämään Espoon varhaiskasvatussuunnitelman mukaista innostavaa ja turvallista varhaiskasvatusta.

Työpaikan nimi: Laaksolahden päiväkoti

Työaika: 38h15min /viikko

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Sopimusala: OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Kasvatustieteen maisterin (varhaiskasvatus) tai kandidaatin (varhaiskasvatus) tutkinto tai soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus) sekä riittävä johtamistaito.

Eduksi katsotaan kasvatustieteen maisterin tutkinto ja valmius kasvatustieteen maisteritutkinnon suorittamiseen.

Edellytämme aikaisempaa kokemusta varhaiskasvatusyksikön johtajan tai varajohtajan tehtävästä, vahvaa osaamista varhaiskasvatuksen pedagogiikan ja henkilöstön johtamisessa, kehittämismyönteistä johtamisotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja.

Arvostamme kokemusta ja näkemystä inklusiivisen varhaiskasvatuksen toteuttamisesta ja johtamisesta, työkokemusta moninaisessa ympäristössä toimimisesta sekä hyviä tietoteknisiä taitoja.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme toimia arvostettuna ja luotettavana varhaiskasvatuksen asiantuntijana, jonka toiminta perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin, positiivinen ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa Varhaiskasvatuksen aluepäällikkö Kirsi Tarkka, tiedustelut puhelimitse pe 8.10., klo 10-11, p. 09-816 35 250
Työpaikan osoite: Laaksolahdentie 1, 02720 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 3193,70 €/kk
Työ alkaa: 1.12.2021 - 14.11.2022
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 6 - 12 kk
Haku päättyy: 02.11.2021 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-2290-21/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 26.10.2021
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11026132

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti