Skip to main content

Vastaanottovirkailija, Arctic Snow Hotel

Arctic Snow Hotel & Glass Igloos on ainutlaatuisia kokemuksia lumen ja jään parissa tarjoava perheyritys Rovaniemen Lehtojärvellä ja Joulupukin pajakylässä. Lasi-iglut ja lumihotelli tarjoavat taatusti mieleenpainuvan yöpymiselämyksen Lapin revontulten ja luonnon ympäröimänä Lehtojärven rannalla. Lumesta tehty sauna sekä ravintoloiden paikalliset herkut eivät taatusti jätä ketään kylmäksi! Lue lisää: https://arcticsnowhotel.fi/fi/

Arctic Snow Hotel & Glass Igloos etsii nyt tulevaan talvisesonkiin VASTAANOTTOVIRKAILIJOITA.

Vastaanottovirkailijan tärkeimpiin tehtäviin kuuluvat vieraiden sisään- ja uloskirjaus, vieraiden avustaminen ja alueesta kertominen sekä muut vastaanoton perustehtävät tiiviissä yhteistyössä muiden osastojen kanssa. Eduksesi katsotaan kokemus tarjoilijan tehtävistä, mutta ei ole edellytys. Varausjärjestelmänä on käytössä Travius.

Etsimme kahta vastaanottovirkailijaa kokoaikaisiin työsuhteisiin 4.10.-31.3. väliselle ajalle sekä yhtä osa-aikaista ajalle 1.11.-31.3. Osa-aikaisessa työsuhteessa työvuoroja on tarjolla tarpeen mukaan. Työtä on arkena ja viikonloppuna aamu- ja iltavuoroissa. 

Työsuhteen ehdoissa noudatamme majoitus- ja ravitsemisalan työehtosopimusta. Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille. Asunto järjestyy työpaikan läheisyydestä.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Go Onin Anna Rinnekallio; [email protected]

Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten varmista paikkasi ja hae jo tänään! Tehtävää haetaan täyttämällä hakemus sivuillamme www.go-on.fi "Hae työpaikkaa" linkin kautta. Olemme yhteydessä hakemusten perusteella. 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Vastaanottovirkailija, Arctic Snow Hotel

Lappi
Rovaniemi
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 01.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti