Skip to main content

Vastaanottovirkailija, Hotelli-Ravintola Alma

Uniikki, vanhaan Rautatieläisten taloon restauroitu Hotelli-Ravintola Alma sijaitsee Seinäjoen keskustassa hyvien yhteyksien päässä matkakeskuksen naapurissa. Almassa historia kohtaa nykypäivän.

Radanvarsihotelli Alma etsii toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen VASTAANOTTOVIRKAILIJAA.

Etsimällämme henkilöllä on etuudestaan kokemusta vastaanottovirkailijan työtehtävistä kuten huonevarauksien hoitamisesta tulo- ja lähtöselvityksineen sekä asiakkaiden opastamisesta. Asiakaspalvelu on sinulle sydämen asia ja palvelet asiakkaita kuin arvovieraita. Työskentelet hymy huulilla ja luot positiivisella asenteellasi myös ympärillesi positiivista energiaa. Olet tottunut hektiseen ja muuttuviin tilanteisiin. Kielenkannat eivät kangistu, jos joudut vaihtamaan suomenkielen lennosta vaikka englanniksi. Sinulta löytyy kokemusta myös kokous- ja myyntipalveluista ja olet valmis kehittämään tätä osa-aluetta. Eduksesi katsomme, mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta Hotellinx- järjestelmästä.

Tarjoamme sinulle ikimuistoisen työkokemuksen olla osa Alman tiimiä ja antamaan heidän asiakkaille upeita elämyksiä. Kehittämään omaa osaamistasi, sekä työskentelemään monipuolisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme huikean Go On Henkilöstöetuohjelman, jossa on paljon rahanarvoisia etuja sekä paikallista ja henkilökohtaista palvelua koko työsuhteesi ajan.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.
Työtunteja tarjoamme keskimäärin 90h/3vkossa. Työ on kaksivuorotyötä.

Lisätietoja antaa Go On Seinäjoen HR-koordinaattori Marika Vainio, puh. 040 734 3195/ [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Vastaanottovirkailija, Hotelli-Ravintola Alma

Seinäjoki
Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 30.05.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti