Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Vastaanottovirkailija-tarjoilija, Hotel Utsjoki

Hotel Utsjoki on pitkän historian omaava suosittu ja tunnettu hotelli Utsjoella. Hotelli on herännyt uuteen eloon vuonna 2019 peruskorjauksen jälkeen uuden omistajan toimesta. Kehittyvä yritys tarjoaa asiakkailleen unohtumattomia elämyksiä majoituspalveluiden ja ravintolatoiminnan muodossa - hotellia ympäröivää satumaisen kaunista luontoa unohtamatta. Lue lisää: https://www.hotelutsjoki.fi/

Etsimme nyt Hotel Utsjoelle asiakaspalvelijaa työskentelemään hotellin vastaanotossa sekä ravintolan tarjoilijana. Vastaanotossa työtehtäviin kuuluu hotelliasukkaiden sisään- ja uloskirjaus, opastus, puhelin- ja sähköpostiliikenne sekä tiivis yhteistyö hotelli-ravintolan muiden työntekijöiden kanssa. Lisäksi työhön kuuluu ravintolan salissa työskentely - mikäli sinulla ei ole aiempaa kokemusta, tehtäviin opetetaan. 

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestävät syyskuun loppuun saakka - työskentely myös pidempään on mahdollista. Palkkaus sopimuksen mukaan. Työ on 3-vuorotyötä. Asunto järjestyy työpaikan välittömästä läheisyydestä edullisella vuokralla.

Tarjoamme:

- Monipuoliset ja vastuulliset työtehtävät legendaarisessa hotellissa

- Utsjoen ympäröivän luonnon loputtomat mahdollisuudet vapaa-ajalle

- Perehdytyksen työtehtäviin

- Mahdollisen pitkäaikaiseen työsuhteeseen

Edellytämme:

- Kokemusta hotellin vastaanoton työtehtävistä

- Aitoa halua uuden oppimiseen

- Joustavuutta

- Suomen kielen taitoa

Kiinnostuitko?

Lisätietoja: Pauli Riepula puh. +358 40611 6973 / [email protected]

Hae tehtävää täyttämällä työhakemus www.go-on.fi. Kerro hakemuksessasi aiemmasta työhistoriastasi, koulutuksestasi ja nykytilanteestasi. Kutsumme hakemusten perusteella haastatteluun. Tämä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten älä odota viimeistä hakupäivää vaan hae jo tänään!

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Noudatamme työelämän pelisääntöjä ja toimimme vastuullisesti ja rehellisesti. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).
Toimimme työelämän luottopakkina niin yrityksille kuin työnhakijoille — yhdistämme työn ja tekijän.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Vastaanottovirkailija-tarjoilija, Hotel Utsjoki

99980 Utsjoki
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 16.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti