Skip to main content

Vastaava Leipuri, myymäläleipomo S-M sokos

Etsitkö työtä, jossa näkyy kädenjälkesi? Haemme sinua
Vastaava leipuri

Tuoretta, käsin leivottua leipää arvostetaan yhä enemmän ja artesaanileipää leivotaan jo 120 Fazer myymäläleipomossa ympäri Suomen. Etsimme nyt iloiseen joukkoomme vastaavaa leipuria (35 h/vko) vakituiseen työsuhteeseen S-Market Sokos Lahden myymäläleipomoomme!

Fazer myymäläleipomon leipurina työnkuvasi on monipuolinen ja tehtäviisi kuuluvat kaikki leivontaprosessin eri vaiheet taikinan teosta esille laittoon. Leipomomme sijaitsevat kaupan sisätiloissa lähellä asiakasta, joten reipas asiakaspalveluasenne ja suomen kielen osaaminen on tehtävässä tärkeää. Työskentelet tiiviisti yhdessä myymäläleipomon muun tiimin kanssa ja työssäsi sinua tukee myymäläleipomoesihenkilö. Vastaavana leipurina toimit lisäksi esihenkilön apuna hallinnollisissa tehtävissä ja toimit esihenkilön sijaisena tarvittaessa.

Myymäläleipomossamme leivotaan maanantaista lauantaihin aikaisesta aamusta alkaen. Työvuorot sijoittuvat klo 5-18 välille.

Kurkkaa, miltä työ myymäläleipomossa näyttää: https://www.youtube.com/watch?v=x-XCLpXf4mQ

Miksi Fazer Myymäläleipomo?
Olet osa kannustavaa ja lämminhenkistä työympäristöä, jossa tiiminä kannustetaan jokaista huippusuorituksiin. Leipurina sinulle tarjoutuu mahdollisuus kasvattaa omaa osaamistasi monipuolisissa tehtävissä ja isona yrityksenä tarjoamme mahdollisuuksia edetä uralla. Työ on vaihtelevaa, ilmapiiri avoin ja jokainen saa olla oma itsensä. Tarjoamme myös Fazer-etuja mm. liikuntaan ja kulttuuriin sekä monipuolisia työtä tukevia koulutuksia.

Me Fazerilla haluamme luoda monimuotoisuuden ja osallisuuden kulttuurin sekä tarjota tasavertaisen työyhteisön, jossa kaikkia työntekijöitä kunnioitetaan ja jossa työympäristö koetaan motivoivaksi ja turvalliseksi.

Mitä toivomme sinun tuovan tiimiin?
Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta leipurin koulutusta/opintoja ja käsinleivontaosaamista. Aikaisempi kokemus alalta katsotaan sinulle eduksi. Etsimältämme henkilöltä löytyy tekemisen meininkiä, oma-aloitteista työskentelyotetta sekä tahtoa kehittää omaa osaamistaan.

Hae tehtävää 21.8. mennessä ja voit olla pian yksi Fazer Leipureista!

WWW-osoite: http://www.urafazerilla.fi
Yhteystiedot: Fazer Rekrytointi, rekrytointi@fazer.com
Työpaikan osoite: Aleksanterinkatu 19-21, 15110 LAHTI
Palkkaus: Leipomoalan TES
Työ alkaa: heti/sopimuksen mukaan
Työaika: 2-vuorotyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 21.08.2022 klo 23:59
Ilmoitus jätetty: 05.08.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11550181

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Vastaava Leipuri, myymäläleipomo S-M sokos

Fazer Leipomot Oy.
Lahti
Vakituinen, Kokopäiväinen
3 - 5 vuotta

Julkaistu 05.08.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Eezy Oyj
Iisalmi
Eezy Oyj
Kymenlaakso
Eezy Oyj
Ahvenanmaa
Hullu Poro Oy
Kittilä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti