Skip to main content

Vastaava mestari Rakennus Avant Oy

Haemme nyt asiakkaallemme Rakennus-Avant Oy:lle ammattitaitoisia rakennusmestareita toimitilarakentamisen pariin. 

Rakennus-Avant Oy on vuonna 2005 perustettu toimitilarakentamiseen sekä asuntojen aluerakentamiseen keskittynyt yritys, joka toimii koko Manner-Suomen alueella. Yrityksen toimintaa ovat alusta alkaen ohjanneet arvot kuten asiakastyytyväisyys, varmuus, ammattiosaaminen, nykyaikaisuus ja tuloksellisuus.

Mitä haemme:

Rakennus-Avant Oy:llä on toiminnan kasvun myötä tarvetta rekrytoida lisää luotettavia rakennusmestareita vastaamaan erityisesti toimitilapuolen rakennusprojekteista. Rakennettavien kohteiden portfolioon lukeutuu esimerkiksi teollisuus-, tuotanto- ja varastohalleja, toimistorakennuksia sekä myymälätiloja. 

Vastaavana mestarina vastaat esimiestyöskentelystä, aliurakoitsijasuhteiden ja -sopimusten johtamisesta sekä työmaaprojektien organisoinnista. Vastaat myös aikatauluista, laadun- ja turvallisuuden valvonnasta ja varmistat, että työmaa etenee sovitusti.

Toimipaikkana voi olla Vantaa tai Turku, mutta käytännössä työmaat sijaitsevat ympäri Suomea, joten toivomme, että suhtaudut reissutyöhön positiivisesti ja sinulla on mahdollisuus oman auton käyttöön. Majoituksen hoidamme puolestasi. 

Mitä toivomme:

Toivomme, että olet suorittanut rakennusinsinöörin tai rakennusmestarin tutkinnon ja kartuttanut vähintään muutaman vuoden verran kokemusta rakennustyömaiden laadukkaasta johtamisesta. Luonteeltasi olet sosiaalinen ja tavoitteellinen tiimipelaaja, jolla on myös erinomaiset organisointitaidot. 

Mitä tarjoamme:

Rakennus-Avant on pidetty ja luotettava työnantaja. Työntekijämme viihtyvät meillä hyvin - suurin osa onkin viihtynyt talossa jo useamman vuoden ajan. Työllistämme tällä hetkellä noin 40 työntekijää ympäri Suomen. Tarjoamme sinulle kokopäiväisen työn ja vakituisen työsuhteen, jossa sinulla on tukenasi mukava, tiivis tiimi, ja asianmukaiset työkalut. Tervetuloa joukkoon!

Kiinnostuitko? 

Rekrytointiprosessi hoidetaan yhteistyössä Uniflexin kanssa, joten lisätietoja saat soittamalla hakua hoitavalle HR konsultille Laura Honkaselle numeroon 050 537 4289. Lähetäthän CV:si ja hakemuksesi pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuprosessin aikana.

Vastaava mestari Rakennus Avant Oy

Suomi
Kokopäiväinen

Julkaistu 23.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus