Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Vastaava nuotistonhoitaja

Haemme nyt joukkoomme vastaavaa nuotistonhoitajaa Tapiola Sinfoniettaan!

Vastaavan nuotistonhoitajan tehtäviin kuuluu orkesterin nuottimateriaalien hankinta ja valmistaminen esityskuntoon sekä nuottiarkiston ylläpito. Lisäksi nuotistonhoitaja osallistuu käsiohjelmien tekemiseen ja toimii OPAS-järjestelmän pääkäyttäjänä.

Haastattelut järjestetään Espoon kulttuurikeskuksessa ma 9.8.2021.

Työpaikan nimi: Tapiola Sinfonietta

Työaika: 36h15min/viikko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva alempi korkeakoulu- tai ammattitutkinto tai muu tehtävänmukainen koulutus.

Tehtävässä edellytetään orkesterimusiikin ja -soitinten perusteellista tuntemusta sekä nuotinlukutaitoa ja hyvää englanninkielen taitoa.

Arvostamme OPAS-järjestelmän tuntemusta ja hyviä tietoteknisiä taitoja.

Tapiola Sinfonietta on kansainvälisesti tunnettu kamariorkesteri, jossa on 43 vakituista muusikkoa. Orkesterin monipuolinen ohjelmisto ulottuu klassisesta musiikista taiteidenvälisiin yhteisproduktioihin. Toiminta Espoon kaupunginorkesterina tavoittaa ns. yleisötyön kautta kuulijoita myös neuvoloissa, kouluissa, sairaaloissa ja hoivakodeissa.
Vuonna 1987 perustettu orkesteri vastaa itse ohjelmasuunnittelustaan ja esiintyy usein ilman kapellimestaria. Tiivis yhteistyö taiteellisten partnereiden, residenssitaiteilijoiden sekä aikamme tunnetuimpien kapellimestareiden ja solistien kanssa huipentuu vuosittain noin 60 konserttiin. Suurin osa konserteista on Espoon kulttuurikeskuksessa. Lisäksi orkesteri vierailee säännöllisesti kotimaisilla festivaaleilla ja on tehnyt kiertueita Euroopassa, Aasiassa ja Yhdysvalloissa.
Sinfoniettan digitaalisten kanavien tallenteet tavoittavat kuulijoita maailmanlaajuisesti, ja yli 70 levytyksen joukossa on monia kansainvälisesti palkittuja levytyksiä.

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa: intendentti Maati Rehor, ensisijaisesti sähköpostitse maati.rehor@espoo.fi ja puhelimitse 17.6., 21.-23.6. ja 26.-28.7. klo 10-12 puh. 040 639 4314.
Työpaikan osoite: Kulttuuriaukio 2, 02100 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2692,50 €/kk
Työ alkaa: tai sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 29.07.2021 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-1440-21/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 11.06.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Vastaava nuotistonhoitaja

Espoo
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 28.07.2021

Jaa työpaikkailmoitus