Skip to main content

Vastaava ohjaaja, Alaikäisten vastaanottokeskus

Espoon ryhmäkoti on maan vilkkain ilman huoltajaa maassa olevien alaikäisten turvapaikanhakijoiden vastaanottokeskus. Ryhmäkodin tarkoitus on tarjota asiakkailleen ympärivuorokautista hoitoa, kasvatusta ja huolenpitoa asiakkaidensa turvapaikkaprosessien ajan. Vahvistamme nyt rivejämme Ukrainan tilanteesta johtuen. Liity joukkoomme tekemään suunnattoman arvokasta ja palkitsevaa työtä!

Ryhmäkodilla toimii kaksi vastaavaa ohjaajaa. Vastaava ohjaaja toimii oman ohjaustiiminsä lähiesimiehenä ja vastaa osaltaan arjen kasvatustyön laadukkuudesta ja prosessien toteutumisesta. Vastaava ohjaaja kuuluu myös ryhmäkodin moniammatilliseen johtoryhmään, jossa arvioidaan arjen johtamisen kannalta relevantteja kysymyksiä yhdessä. Lisäksi vastaava ohjaaja osallistuu ryhmäkodin toimintaan liittyviin kehittämistehtäviin ja laajemmissa verkostoissa toimimiseen. Tämän määräaikaisen työsuhteen kesto on ryhmäkodin saamaan toimeksiantoon toiminnan laajentamisesta. Ensi alkuun määräaikainen työsuhde kestää vuoden 2022 loppuun, mutta jatko on mahdollinen.

Ryhmäkodilla työskentelee moniammatillinen tiimi. Vastaavien ohjaajien lisäksi ryhmäkodilla työskentelee palveluesimies, ohjaajia, sosiaalityöntekijöitä, sairaanhoitajia sekä toimistosihteeri.

Toivomme, että mikäli olet tehtävästä kiinnostunut, lähetät hakemuksesi mahdollisimman pian. Aloitamme rekrytointihaastattelut heti sopivien hakijoiden löydyttyä.

Työpaikan nimi: Espoon ryhmäkoti
Työaika: Liukuva yleistyöaika, 38h 15min/viikko
Tehtävä on määräaikainen

Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto.

Tehtävässä edellytetään soveltuvaa kokemusta ryhmäkodin asiakasryhmän parissa työskentelystä, erinomaisia vuorovaikutustaitoja, kykyä hahmottaa, ylläpitää ja kehittää suuria kokonaisuuksia, sekä sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme kokemusta esimiestyöstä, verkostotyöskentelystä sekä suunnitelmallisesta kasvatus- ja hoitotyöstä. Arvostamme myös muun maahanmuutto- ja sosiaalityön tuntemusta sekä itsenäistä työotetta.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa palveluesimies Marko Uuttu, [email protected], 043 826 7670
Työpaikan osoite: Pyyntitie 3, 02230 ESPOO
Palkkaus: 2742,19 €/kk +Tes:n mukaiset korotukset
Työ alkaa: 11.7.2022 - 31.12.2022
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 3 - 6 kk
Haku päättyy: 19.07.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-02-1107-22/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 05.07.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11504378

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Vastaava ohjaaja, Alaikäisten vastaanottokeskus

Espoo
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 19.07.2022

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti