Skip to main content

Vastaava ohjaaja (ID 6854)

Haemme VASTAAVAA OHJAAJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Lohjalle (Lohja 3-5, Lohja 6 ja Lohja 3 pt). Alueeseen kuuluu asumispalveluja, päiväaikainen toiminta sekä lasten ja nuorten tilapäishoito. Toiminnassa vahvistamme asiakkaan toimintakykyä, itsenäisyyttä ja valinnanvapautta niin, että jokainen voi elää omannäköistään elämää.

Meillä pääset toimimaan palvelutoiminnan ohjaamiseen, asiakastyön tukemiseen ja arjen organisointiin (mm. turvallisuus, IMO, työvuorosuunnittelu) liittyvissä tehtävissä sekä kehittämään toimintaa yksikkö- ja ryhmätasolla. Tehtävänäsi on vastata yksiköiden päivittäisestä toiminnasta kuntayhtymän strategian mukaisesti. Lisäksi toimit yksiköiden työntekijöiden tukena asiakastyön kirjaamiseen liittyvissä asioissa sekä kehität yksiköiden asiakastyön kirjaamista.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää hyviä organisointi- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä viedä Etevan toimintamallit arjen toiminnaksi sekä ohjaus- ja hoitotyön osaamista. Tehtävä sisältää myös asiakastyöhön osallistumista. Toivomme sinulta kokemusta kehitysvammatyöstä. Arvostamme kokemusta tiiminvetäjänä toimimisesta.

Tarjoamme mukavan ja osaavan työporukan sekä panostamme työntekijöidemme perehdytykseen, koulutukseen, työhyvinvointiin ja turvallisuuteen. Meillä Etevassa voit kehittyä kehitysvamma-alan ohjaustyön asiantuntijaksi. Tutustu tarkemmin Etevan henkilöstöetuihin kotisivuillamme https://www.eteva.fi/meille-toihin/tyopaikka-harkinnassa/henkiloston-hyvinvointi

Odotamme sinulta sosiaali- ja terveysalan korkeakoulututkintoa tai sosiaali- ja terveysalan opistoasteen tutkintoa ja riittävää työkokemusta. Noudatamme soveltuvaa kunta-alan virka- ja työehtosopimusta ja käytämme 6 kk koeaikaa. Työterveyshuollon lausunto terveydentilasta tarvitaan 1 kuukauden sisällä työsuhteen alkamisesta ja rikosrekisterilain (770/1993) 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu ote rikosrekisteristä ennen tehtävän vastaanottamista. Työ sisältää jonkin verran iltavuoroja. Vastaavan ohjaajan työ edellyttää hygieniapassia, tartuntatautilain 48 pykälän mukaista rokotussuojaa ja rekisteröitymistä Valviran Suosikki- tai Terhikki ammattihenkilörekisteriin. Toivomme myös, että sinulla on käytössäsi henkilökohtainen sote-ammattikortti.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkipäivisin palvelupäällikkö Johanna Hänninen, puh. 040 304 7247 (Lohja 3-5). Hakuaika on 21.7. - 4.8.2021 kello 12.00. Sähköisen hakulomakkeen pääset täyttämään oheisesta linkistä. Haastattelut tulemme pitämään ensisijaisesti 5.8.

Eteva kuntayhtymä on yksi Suomen suurimmista vammaisalan osaamiskeskuksista. Meitä etevalaisia on noin 1 300, ja liikevaihtomme on lähes 80 miljoonaa euroa. Etevan palveluissa tuotamme laadukkaita palveluja, toimimme vastuullisena suunnannäyttäjänä sekä teemme merkityksellistä ja tärkeää työtä, yhdessä. Toimintamme ja johtamisemme pohjana ovat Etevan arvot rohkeus, luottamus ja arvostus. Toimipisteemme sijaitsevat Uudenmaan, Kanta- ja Päijät-Hämeen maakuntien alueella.

ASIASANAT: sosionomi, sairaanhoitaja

WWW-osoite: http://www.eteva.fi
Yhteystiedot: arkipäivisin palvelupäällikkö Johanna Hänninen, puh. 040 304 7247
Työpaikan osoite: 08150 LOHJA
Palkkaus: kunta-alan sopimusten mukainen
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 04.08.2021 klo 12:00
Jätä hakemus: Hakuaika on 21.7. - 4.8.2021 kello 12.00. Sähköisen hakulomakkeen pääset täyttämään oheisesta linkistä. Haastattelut tulemme pitämään ensisijaisesti 5.8.
Ilmoitus jätetty: 21.07.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Vastaava ohjaaja (ID 6854)

Lohja
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 04.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole

Jaa työpaikkailmoitus