Skip to main content

Vastaava ohjaaja (ID 6861)

Haemme VASTAAVAA OHJAAJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Porvoon asumispalveluihin. Toiminnassa vahvistamme asiakkaan toimintakykyä, itsenäisyyttä ja valinnanvapautta niin, että jokainen voi elää omannäköistään elämää.

Meillä pääset toimimaan palvelutoiminnan ohjaamiseen, asiakastyön tukemiseen ja arjen organisointiin (mm. turvallisuus, IMO, työvuorosuunnittelu) liittyvissä tehtävissä, sekä kehittämään toimintaa yksikkö- ja ryhmätasolla. Tehtävänäsi on vastata yksiköiden päivittäisestä toiminnasta kuntayhtymän strategian mukaisesti. Lisäksi toimit yksiköiden työntekijöiden tukena asiakastyön kirjaamiseen liittyvissä asioissa sekä kehität yksiköiden asiakastyön kirjaamista.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää hyviä organisointi- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä viedä Etevan toimintamallit arjen toiminnaksi sekä ohjaus- ja hoitotyön osaamista. Tehtävä sisältää myös asiakastyöhön osallistumista. Toivomme sinulta kokemusta kehitysvammatyöstä. Arvostamme kokemusta tiiminvetäjänä toimimisesta.

Tarjoamme mukavan ja osaavan työporukan sekä panostamme työntekijöidemme perehdytykseen, koulutukseen, työhyvinvointiin ja turvallisuuteen. Meillä Etevassa voit kehittyä kehitysvamma-alan ohjaustyön asiantuntijaksi. Tutustu tarkemmin Etevan henkilöstöetuihin kotisivuillamme https://www.eteva.fi/meille-toihin/tyopaikka-harkinnassa/henkiloston-hyvinvointi

Odotamme sinulta sosiaali- ja terveysalan korkeakoulututkintoa tai sosiaali- ja terveysalan opistoasteen tutkintoa ja riittävää työkokemusta. Noudatamme soveltuvaa kunta-alan virka- ja työehtosopimusta ja käytämme 6 kk koeaikaa. Työterveyshuollon lausunto terveydentilasta tarvitaan 1 kuukauden sisällä työsuhteen alkamisesta. Työ sisältää jonkin verran iltavuoroja. Vastaavan ohjaajan työ edellyttää hygieniapassia, tartuntatautilain 48 pykälän mukaista rokotussuojaa ja rekisteröitymistä Valviran Suosikki- tai Terhikki ammattihenkilörekisteriin. Toivomme myös, että sinulla on käytössäsi henkilökohtainen sote-ammattikortti.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkipäivisin vs. palvelupäällikkö Pirjo Mikkola, puh. 040 304 7118 (Porvoo 3,4,8). Hakuaika on 21.7. -11.8.2021 kello 15.00. Sähköisen hakulomakkeen pääset täyttämään oheisesta linkistä. Haastattelut tulemme pitämään 16.8.2021.

Eteva kuntayhtymä on yksi Suomen suurimmista vammaisalan osaamiskeskuksista. Meitä etevalaisia on noin 1 300, ja liikevaihtomme on lähes 80 miljoonaa euroa. Etevan palveluissa tuotamme laadukkaita palveluja, toimimme vastuullisena suunnannäyttäjänä sekä teemme merkityksellistä ja tärkeää työtä, yhdessä. Toimintamme ja johtamisemme pohjana ovat Etevan arvot rohkeus, luottamus ja arvostus. Toimipisteemme sijaitsevat Uudenmaan, Kanta- ja Päijät-Hämeen maakuntien alueella.

ASIASANAT: sosionomi, sairaanhoitaja

WWW-osoite: http://www.eteva.fi
Yhteystiedot: arkipäivisin vs. palvelupäällikkö Pirjo Mikkola, puh. 040 304 7118
Työpaikan osoite: 06150 PORVOO
Palkkaus: kunta-alan sopimusten mukainen
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 11.08.2021 klo 15:00
Jätä hakemus: Hakuaika on 21.7. - 11.8.2021 kello 15.00. Sähköisen hakulomakkeen pääset täyttämään oheisesta linkistä. Haastattelut tulemme pitämään 16.8.2021.
Ilmoitus jätetty: 21.07.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä