Skip to main content

Vastaava ohjaaja (ID 7019)

Haemme VASTAAVAA OHJAAJAA Orimattilan asumispalveluihin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tuotamme asumispalveluja ympärivuorokautisesti mm. monivammaisille ja autismin kirjon henkilöille, jotka tarvitsevat tukea erilaisiin arjen haasteisiin ja elämän hallintaan. Yksikkömme on maatila, missä järjestetään asumista ja päiväaikaista toimintaa maatilaympäristössä. Yksikölle on myönnetty Green Care Finland ry:n LuontoHoiva -laatumerkki.

Meillä pääset toimimaan henkilöstöön, talouteen ja palvelutoiminnan ohjaamiseen liittyvissä tehtävissä, sekä kehittämään toimintaa yksikkö- ja ryhmätasolla. Tehtävänäsi on vastata yksiköiden päivittäisestä toiminnasta kuntayhtymän strategian mukaisesti. Lisäksi toimit yksiköiden työntekijöiden tukena asiakastyön kirjaamiseen liittyvissä asioissa sekä kehität yksiköiden asiakastyön kirjaamista. Toivomme sinulta kokemusta kehitysvammatyöstä. Katsomme eduksesi myös mielenterveys- ja autismityön tuntemuksen. Arvostamme kokemusta tiiminvetäjänä toimimisesta.
 
Tarjoamme mukavan työporukan sekä panostamme työntekijöidemme perehdytykseen, koulutukseen, työhyvinvointiin ja turvallisuuteen. Etevassa voit kehittyä kehitysvamma-alan hoitotyön asiantuntijaksi. Tutustu tarkemmin Etevan henkilöstöetuihin kotisivuillamme: https://www.eteva.fi/meille-toihin/tyopaikka-harkinnassa/henkiloston-hyvinvointi/

Jos koet omaksesi työn, missä pääset työskentelemään asiakkaiden yksilöllisyyttä kunnioittaen niin tervetuloa Etevaan!

FAKTAT TYÖSUHTEESTA
Tehtävän kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan korkeakoulututkinto tai sosiaali- ja terveysalan opistoasteen tutkinto ja riittävä työkokemus. Noudatamme soveltuvaa kunta-alan virka- ja työehtosopimusta. Käytämme 6 kk:n koeaikaa. Valitun on esitettävä terveydentilastaan työterveyshuollon lausunto työsuhteen alkuvaiheessa. Hygieniaosaaminen tulee osoittaa. Edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48 pykälän mukaista rokotussuojaa ja rekisteröitymistä Valviran Suosikki- tai Terhikki- ammattihenkilörekisteriin. Toivomme myös, että sinulla on käytössäsi henkilökohtainen SOTE-ammattikortti.

Eteva on savuton ja hajusteeton työpaikka.

LISÄTIEDOT
palvelupäällikkö Marja-Riitta Avovaara puh. 040 304 8112 (Orimattila 7)

HAKUOHJEET
Hakuaika on 1.12 - 2.2.2022 kello 15.00. Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisenä. Sähköisen hakulomakkeen pääset täyttämään oheisesta linkistä. Varsinaiset henkilöhaastattelut tulemme pitämään viikolla 3.

ORGANISAATIO
Eteva kuntayhtymä on yksi Suomen suurimmista vammaisalan osaamiskeskuksista. Meitä etevalaisia on noin 1 300, ja liikevaihtomme on lähes 80 miljoonaa euroa. Etevan palveluissa tuotamme laadukkaita palveluja, toimimme vastuullisena suunnannäyttäjänä sekä teemme merkityksellistä ja tärkeää työtä, yhdessä. Toimintamme ja johtamisemme pohjana ovat Etevan arvot rohkeus, luottamus ja arvostus. Toimipisteemme sijaitsevat Uudenmaan, Kanta- ja Päijät-Hämeen maakuntien alueella.

AVAINSANAT: sairaanhoitaja sosionomi toimintaterapeutti geronomi

WWW-osoite: http://www.eteva.fi
Yhteystiedot: palvelupäällikkö Marja-Riitta Avovaara puh. 040 304 8112 (Orimattila 7)
Työpaikan osoite: 16300 ORIMATTILA
Palkkaus: kunta-alan sopimusten mukainen
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Työaika: 2-vuorotyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 02.02.2022 klo 15:00
Jätä hakemus: Hakuaika on 1.12 - 2.2.2022 kello 15.00. Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisenä. Sähköisen hakulomakkeen pääset täyttämään oheisesta linkistä. Varsinaiset henkilöhaastattelut tulemme pitämään viikolla 3.
Ilmoitus jätetty: 01.12.2021
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11089351

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Vastaava ohjaaja (ID 7019)

16300 Orimattila
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 01.12.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole

Jaa työpaikkailmoitus