Skip to main content

Vastaava ohjaaja, Kilonpuron palveluasunnot

Haemme vastaavaa ohjaajaa Kilonpuron tehostetun palveluasumisen yksikköön määräaikaiseen sijaisuuteen, toistaiseksi 15.5.2022 asti (mahdollisesti jatkuen). Oletko sinä etsimämme henkilö, jolla on kiinnostusta osoittaa kykysi esihenkilötyöhön ja jatkuvaan kehittämiseen? Tärkeää meille on kyky ja motivaatio oppia ja omaksua uutta sujuvasti.

Haastattelut toteutetaan etänä ke 3.11 klo 10-12 välillä ja pe 5.11. klo 12-14 välillä. Haastatteluun voidaan kutsua jo hakuajan puitteissa.

Vastaava ohjaaja työskentelee lähiesihenkilönä 19 työntekijän työyhteisölle. Työn hoitamiseen menestyksekkäästi tarvitaan tunne-, yhteistyö ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, epävarmuuden ja stressin sietokykyä. Kykyä omaksua tietojärjestelmien käyttöä ja sujuvaa office-ohjelmistojen osaamista. Kokemus muun muassa vaikeavammaisten asumisesta, työvuorosuunnittelusta, koordinoinnista, raportoinnista, lääkehoidosta, apuvälineistä, työkyvystä ja rekrytoinnista katsotaan eduksi. Keskeisiä tehtäviä on vastata yksikön päivittäisen toiminnan organisoinnista, henkilöstön tukemisesta työssään, henkilöstöhallinon tehtävistä, asiakastyöstä sekä hankintojen suunnittelusta taloudellisesti kestävän ajattelun mukaisesti. Yksin ei tarvitse pärjätä vaan sinua työssä tukee seitsemän muun asumisyksikön kokeneet vastaavat ohjaajat sekä esihenkilösi.

Kilonpuron palveluasunnot tuottaa vaikeavammaisten tehostettua palveluasumista sekä asumisvalmennusta. Vakituisia asukkaita on 18 ja asumisvalmennusasuntoja 3. Asiakaskunta koostuu pääasiassa aivovammaisista ja eteneviä neurologisia sairauksia sairastavista henkilöistä, joiden toimintakyky on rajoittunut usealla eri elämän osa-alueella.

Työpaikan nimi: Kilonpuron palveluasunnot

Jaksotyöaika 114h 45min/3vko

Sopimusala: SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistoasteinen tutkinto.

Tehtävässä edellytetään kokemusta muun muassa vaikeavammaisten asumisesta, työvuorosuunnittelusta, koordinoinnista, raportoinnista, lääkehoidosta, apuvälineistä, työkyvystä ja rekrytoinnista. Sujuvaa tietojärjestelmien omaksumista ja käyttöä.

Arvostamme jatkuvan oppimisen ja parantamisen ajattelua, tunne-, yhteistyö ja vuorovaikutustaitoja.

Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Espoon kaupungin vammaisten palveluihin kuuluvat vammaissosiaalityö, asumispalvelut sekä päivä- ja työtoiminta. Haluamme tarjota asiakkaillemme monipuolisia palveluja omannäköisen elämän mahdollistamiseksi. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä, saatavuutta, asiakasturvallisuutta ja palvelujen laatua.

Meillä vammaispalveluissa on kahdeksan erilaista asumisen yksikköä, joissa työskentelee noin 100 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista. Työmme perustuu Espoon kaupungin arvoihin, joiden mukaan järjestämme asukaslähtöisiä, yksilöllisiin tarpeisiin vastaavia asumista tukevia palveluja. Palveluissamme noudatetaan sosiaalihuollon toimintaperiaatteita ja lainsäädäntöä sekä ajantasaisia terveydenhuollon hoito-ohjeita ja lääkemääräyksiä. Haluamme, että työntekijämme voivat hyvin, kehittävät omaa osaamistaan ja ammattitaitoaan sekä tuntevat työn iloa omasta työstään.

Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä palveluesimies [email protected] tai 040 652 2249
Työpaikan osoite: Kilonpurontie 1 D 63, 02610 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2742,19€/kk
Työ alkaa: 15.11.2021 - 16.5.2022
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 6 - 12 kk
Haku päättyy: 02.11.2021 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-02-1448-21/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 19.10.2021
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11013819

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti