Skip to main content

Vastaava Sairaanhoitaja ohjaaja, Jänismetsän lastenkoti, Espoo

Jänismetsän lastenkoti on erityistason lastensuojeluyksikkö lapsille ja nuorille, jotka huostaanoton tai avohuollon tukitoimenpiteenä sijoitetaan pidempiaikaisesti oman kotinsa ulkopuolelle, joten arvostamme aktiivista ja ennakkoluulotonta ammatillista otetta työhön . Jänismetsässä on kaksi 5-paikkaista osastoa.

Tavoitteenamme on luoda kasvuympäristö, jossa nuoren on turvallista elää, oppia ja tavoitella unelmiaan. Vuorovaikutuksellinen ja reflektoiva työote muodostaa ammatillisen viitekehyksen työllemme. Arjen toiminnassa tämä tarkoittaa mm. rutiineista huolehtimista, voimavarakeskeisyyttä sekä koululähtöisyyttä.

Etsimme Jänismetsään Vastaava Sairaanhoitaja ohjaajaa, kokopäiväiseen työhön. Ohjaajana keskeisin tehtäväsi on tukea lasten ja nuorten arkea, yhdessä psykologin, erityisopettajan ja muun työryhmän kanssa. Lisäksi vastuullasi tulee olemaan lasten ja nuorten lääkinnällinen hoito. Osana tiimiämme pääset myös kehittämään toimintatapaamme edelleen. Katso videolta tarkemmin työn arjesta!

Sinulla tulisi olla Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto suoritettuna. Lisäksi tärkeää on, että Sinusta välittyy aito halu auttaa lapsia ja nuoria eteenpäin elämässään löytämään elämän punainen lanka.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta lastensuojelusta tai lasten ja nuorten kanssa toimimisesta. Etsimme ammattilaista, joka uskaltaa pistää itsensä likoon osana tiimiä ja työryhmää, haluaa kehittyä ja kehittää, ja Sinulla on intoa ryhtyä toimeen pienissäkin asioissa. Tehtävä vaatii paineensietokykyä, tiimityötaitoja sekä hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.

Työt alkavat mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan. Tehtävään valittavan tulee esittää rikosrekisterilain 6§:2 momentin mukainen ote rikosrekisteristä ja kaikille työntekijöillemme tehdään huumausainetestit. Ajokortti on myös tärkeää olla hallussa tätä tehtävää varten.

Palkkaus on sopimuksen mukaan ja sopimustuntimäärä 115h/3vko. Työn muoto on kaksivuorotyö, mutta voi halutessasi sisältää myös yötyötä.

Laitathan meille hakemuksen, suosittelijoineen, alla olevasta linkistä. Lisääthän myös opinto- ja työtodistuksesi hakemuksen liitteeksi.

Rekrytoinnin yhteistyökumppanina toimii Barona Horeca Oy. Haluamme turvata kaikkien terveyden, joten teemme kaikki haastattelut videohaastatteluina.

Hae paikkaa viimeistään 18.05.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: sanna.abeng@barona.fi

Go Strong Oy

Go Strong Oy tuottaa moderneja ja laadukkaita lastensuojelupalveluita. Tuemme apua tarvitsevien lasten ja nuorten arkea heidän omista vahvuuksistaan käsin. Tavoitteemme on, että jokainen suorittaa opintonsa loppuun, työllistyy ja löytää unelman.

Työssämme yhdistyy vuosikymmenten opetus-, kasvatus- ja sosiaalialan osaaminen. Kasvatusperiaatteemme pohjautuvat sosiaalipedagogiikkaan, systeemiseen ja perheterapeuttiseen ajatteluun. Laitospalveluiden lisäksi tuotamme matalan kynnyksen lastensuojelupalveluita #jotainmuuta -palvelukonseptimme mukaisesti. Arvojamme ovat positiivisuus, vastuullisuus ja päämäärätietoisuus.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona Sote auttaa sosiaali- ja terveyspalvelualan osaajia löytämään itselleen sopivan seuraavan työpaikan ja työnantajia töihinsä osaavan tekijän. Rekrytointiprosessimme on nopea ja ihmislähtöinen. Tarjoamme monipuolisia työmahdollisuuksia sote-alan ammattilaisille vanhuspalveluista lastensuojeluun ja perusterveydestä digitaalisten terveyspalveluiden edelläkävijäksi. Työntekijämme ovat toimintamme tärkein voimavara, joten meille on tärkeää pitää juuri sinusta hyvää huolta.Barona on Suomen johtava henkilöstöalan yritys, joka tekee jatkuvasti työtä kehittääkseen työelämää paremmaksi. Etsimme vuosittain työpaikan yli 30 000 ihmiselle ja haluamme auttaa sinuakin rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Yli 700 asiantuntijan ja HR-ammattilaisen voimin toimimme kansainvälisesti 10 maassa ja Suomessa yli 30 paikkakunnalla.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Vastaava Sairaanhoitaja ohjaaja, Jänismetsän lastenkoti, Espoo

Go Strong Oy
Espoo
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 14.05.2021

Jaa työpaikkailmoitus