Skip to main content

Vastaava työnjohtaja

Rakennusliike Vahva Oy on vuodesta 2017 toiminut, kokeneiden ammattilaisten omistama ja johtama rakennusalan palveluyritys. Teemme asuntokohteiden perustajaurakointia kasvukeskuksissa sekä urakoimme toimitiloja, asuntoja ja korjauskohteita. Henkilökuntamme on vahvasti kaiken tekemisen takana. Suunnittelemme ja johdamme rakennusprojektit itse, ja meillä on työmailla omat, innostuneet ja sitoutuneet asennusryhmät. Vahva on luova, tuottava, luotettava ja ekologinen.

Toimintamme laajentuu vauhdilla pääkaupunkiseudun alueella, joten etsimme nyt uuteen kerrostalokohteeseen vastaavaa työnjohtajaa vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Vastaavalta työnjohtajalta odotamme työhön soveltuvaa koulutustaustaa alalta (esim. AMK/DI) sekä aikaisempaa työhistoriaa kerrostalokohteista. Sinulla on tarvittavat pätevyydet toimia vastaavana työnjohtajana ja pystyt kommunikoimaan taitavasti eri sidosryhmien välillä.

Lisäksi vastaavan työjohtajan rooli edellyttää hakijaltamme:
- vastuullista ja tunnollista työotetta
- hyviä tiimityöskentely -sekä organisointitaitoja
- kykyä työskennellä paineen alla / hektisessä työympäristössä
- sujuvaa suomen kielen taitoa
- vähintään perustason it-osaamista

Tarjoamme sinulle aitiopaikan vahvasti ja hallitusti kasvaneessa yrityksessä. Meillä tarjoutuu mahdollisuuksia edetä merkittävimpiin vastuutehtäviin. Olemme myös uuden työntekijän tukena työsuhteen alkuvaiheesta alkaen, joten itsenäisestä roolista huolimatta yksin ei tarvitse olla. Vahvassa toimimme avoimesti ja reilusti.

Tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan Rakennusliike Vahva Oy:lle.

Herättikö ilmoitus mielenkiintosi?
Jätä hakemuksesi kotisivuillamme https://www.click-hp.fi/tyopaikat/13193 tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostitse Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonille. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi .

Lisätietoja tehtävään liittyen voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonilta, puh. 050 411 0252. Puhelintiedustelut ke-to klo 13-16.
Ei suoria yhteydenottoja Rakennusliike Vahva Oy:lle.

WWW-osoite: https://www.click-hp.fi
Yhteystiedot: Mikael Karlsson, 050 411 0252, etunimi.sukunimi@click-hp.fi
Työpaikan osoite: 00100 HELSINKI
Palkkaus: Sopimuksen mukaan
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 25.06.2021
Ilmoitus jätetty: 11.06.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Vastaava työnjohtaja

Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen
3 - 5 vuotta

Julkaistu 11.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja