Skip to main content

Vastaava työnjohtaja linjasaneeraus kohteisiin

Renovari Oy on vuonna 2015 perustettu yritys, joka on erikoistunut linjasaneerauksiin ja korjausrakentamiseen pääkaupunkiseudulla. Toiminnassamme korostuvat asiakastyytyväisyys, luotettavuus sekä vahva halu sitoutua projektien laadukkaaseen toteutukseen alusta loppuun saakka.  Tavoitteenamme on olla rakennusalan edelläkävijä ja haluttu kumppani.  

Etsimme mukavaan joukkoomme vastaavaa työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen. Sinulla tulee olla vähintään viiden vuoden kokemus vastaavista tehtävistä ja koulutukseltasi sinun tulee olla esim. rakennusmestari tai rakennusinsinööri. Aiempi kokemus linjasaneerauksista ja korjausrakentamisesta ovat hyödyksi tässä tehtävässä.

Vastaavana työnjohtajana osallistut mm. työmaakokouksiin, valvot rakentamista koskevien lakien, säännösten ja määräysten noudattamista työmaalla, työskentelet suunnittelijoiden ja valvojien kanssa ja vastaat siitä, että tarvittavat dokumentit ovat ajan tasalla ja käytettävissä. Vastaat siitä, että hanke toteutetaan rakennusteknisesti oikein sekä annetussa aikataulussa. Olet työskentelytavoiltasi järjestelmällinen ja kustannustehokas ja hahmotat isoja kokonaisuuksia. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ja omaat työmaalla tarvittavien it-ohjelmistojen ja laitteiden käyttötaitoja.

Tarjoamme sinulle monipuolisen, mielenkiintoisen ja haastavan roolin kasvavassa yrityksessä, jossa arvostamme yrittäjähenkisyyttä ja omatoimisuutta. Työilmapiiri on kannustava ja viihtyisä ja tukenasi on rakennusalan ammattilaisista koostuva tiimi, joka varmistaa onnistumisesi monipuolisissa projekteissa.

Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten lähetä hakemuksesi meille sähköpostiin rekry@renovari.fi tai kotisivujemme kautta www.renovari.fi/rekrytointi mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jaana Nissinen p. 050 441 2725 tai jaana@renovari.fi

 

 

 

Vastaava työnjohtaja linjasaneeraus kohteisiin

Renovari Oy
Helsinki
Kokopäiväinen, Vakituinen
5 - 10 vuotta
Alempi korkeakoulututkinto
Ylempi korkeakoulututkinto
Muu / neuvoteltavissa

Julkaistu 24.11.2021

Jaa työpaikkailmoitus