Skip to main content

Vastaava työnjohtaja

RAKENNUSTOIMISTO TAITONELIÖ OY on suomalainen vuonna 1989 perustettu täyden palvelun rakennusliike, jolla on toimipisteet Turussa ja Hämeenlinnassa. Toimialanamme on talonrakennus- ja korjaustoiminta.

  • Työllistämme noin 100 rakennusalan ammattilaista
  • Liikevaihto 20 M€ (2021)
  • RALA Ry:n myöntämä laatupätevyys

”Olemme erikoistuneet saneeraustoimintaan. Hoidammme taloyhtiöiden linjasaneeraukset sekä toimitilojen korjaus- ja muutostyöhankkeet menestyksellä, pitkän kokemuksemme sekä vankkumattoman ammattitaitomme myötä sovitussa aikataulussa.”

Nykyaikaiset toimitilamme ja osaava henkilökuntamme mahdollistavat nopeat palvelut palo- ja vesivahinkokohteisiin vahinkokartoituksineen sekä asbestitutkimuksineen. Erityisrakenteet sekä LVISA-tekniset asennukset hoituvat helposti kattavan yhteistyöverkkomme kautta.

Taitoneliö hakee vahvistusta Turun toimipisteeseen

Vastaava työnjohtaja

EDELLYTÃMME SINULTA:

Teknistä koulutusta ins./rkm. - Palveluhenkisyyttä

Hyviä tietoteknisiä taitoja - Katsomme eduksi kokemuksen saneerauksista

TARJOAMME:

Vakituisen työsuhteen - Kykyjäsi ja koulutustasi vastaavan palkan

Ammattitaitoisen henkilökunnan

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi osoitteeseen jukka.lehtonen@taitonelio.fi

Lisätietoja antaa aluejohtaja Jukka Lehtonen (p. 050 432 2685)

ARVOPOHJAMME

LAATU on yksi perusarvoistamme. Mielestämme vain laadukkaalla ja hyvin tehdyllä työllä on jatkuvuutta. Laadukas työ on tehty oikeilla menetelmillä ja materiaaleilla, ammattitaitoisesti suunnitelmien ja työselitysten mukaan. Meillä kaikki työntekijät noudattavat ohjeita parhaalla mahdollisella tavalla laadun varmistamiseksi.

LUOTETTAVUUS on pohjana kaikelle hyvälle kanssakäymiselle. Meillä luotettavuus merkitsee ammattitaitoa ja toimintavarmuutta, jolloin sopimukset ja aikataulut pitävät. Se tehdään, mitä on sovittu.

ASIAKASLÄHTÖISYYS kuvastaa palveluhaluamme. Asiakkaan tarpeet selvitetään ja niihin pyritään vastaamaan positiivisen asiakaspalvelun hengessä, joka rakennusalalla ei aina ole paras mahdollinen.

”Ammattitaitoinen ja positiivinen henkilökuntamme huolehtii laadukkaan ja luotettavan urakan hoitamisesta kokonaisvaltaisesti, jolloin asiakkaamme voivat hyvillä mielin tilata toisenkin kerran palvelujamme.”

Vastaava työnjohtaja

Turku
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 11.01.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja