Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Vastaava työnjohtaja, Juto Rakennus Oy, Kittilä

Juto Rakennus on laadukkaasta työn jäljestä tunnettu rakennusliike, jonka toiminta-alue on Lappi ja Pohjois-Suomi. Juto Rakennuksella laatu koostuu monesta asiasta, mutta kaiken pohjana on sujuva yhteistyö asiakkaan kanssa. Kun kommunikaatio pelaa, seurauksena on enemmän kuin virheettömiä yksityiskohtia: sujuva rakentamisprosessi ja lopputulos, josta kaikki osapuolet voivat olla ylpeitä.

Etsimme asiakasyrityksellemme, Juto Rakennus Oy:lle, Kittilään asiantuntevaa TYÖNJOHTAJAA vastaamaan uudisrakennuskohteesta. Projekti on kestoltaan arviolta vuoden mittainen, mutta sinulla on halutessasi mahdollisuus jatkaa määräaikaisuuden jälkeen muiden projektien parissa Rovaniemen alueella.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on aiempaa kokemusta isompien työmaiden johtamisesta, hyvät vuorovaikutustaidot sekä järjestelmällinen työskentelytapa.

Vastuullisessa tehtävässäsi pidät työmaaprojektin lankoja tiukasti käsissäsi. Työtehtäviisi kuuluvat esimiestyö, aliurakoitsijasuhteiden ja -sopimusten johtaminen, kokonaisvastuu työmaaprojektin organisoinnista sekä laadun ja turvallisuuden varmistaminen.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla näkemystä työmaaprojektien hoitamiseen kokonaisuutena. Tarvitset ymmärrystä ja kokemusta rakennusalasta ja liiketoiminnasta. Toimintatapasi on laatu- ja kustannustietoista. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen työtehtävän kasvavassa yrityksessä, mukavan työyhteisön ja kannustavan palkkauksen. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä. 

Edellytämme sinulta:

- Rakennusalan teknistä koulutusta (esim. rakennusmestari, -insinööri, -DI)
- Joustavuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja
- Kokemusta vastaavan työnjohtajan tehtävistä

Tarjoamme sinulle:

- Monipuolisen työn alansa arvostetun toimijan palveluksessa
- Mukavan työyhteisön ja johdon tuen
- Kannustavan palkkauksen
- Vuoden määräaikaisen työsuhteen tai vakituisen työsuhteen
- Asunnon Kittilästä projektin ajaksi

Tartu tilaisuuteen ja jätä meille hakemuksesi/CV:si linkin kautta. 

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten laitathan hakemuksesi pikaisesti! Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Lapin Asiakkuuspäällikkö Pauli Riepula +35840 611 6973.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Löydät meidät myös Facebookista, LinkedInistä ja Instagramista.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Vastaava työnjohtaja, Juto Rakennus Oy, Kittilä

Kittilä
Kokopäiväinen

Julkaistu 16.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti