Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Vastaava työnjohtaja / Projektipäällikkö

ANTRAX - Rehellistä palvelua ja puhetta ammattirakennuttajalle.

Antrax on ammattimainen rakennuttaja, asiantunteva kumppani toimitila- ja asuinkiinteistösaneerauksissa sekä pienemmissä toimitila uudisrakennushankkeissa. Toimialueena Pääkaupunkiseutu sekä Kanta-Häme. Antrax tekee kaikki pienemmät remontti-, kunnostus- ja vesivahinkohankkeet aina yksittäisten huonetilojen korjauksista suurempiin noin 2 miljoonan euron arvoisiin saneeraus- ja uudisrakennushankkeisiin asti.

Yhdistelemällä tahtomme ja kykymme palvella ammattiasiakkaita sekä ajatuksemme siitä, ettemme halua olla helppoheikkejä vaan kertoa asiat niin kuin ne ovat, mitään kaunistelematta, syntyi Antraxin slogan - Rehellistä palvelua ja puhetta ammattirakennuttajalle.

Etsimme nyt Antraxille kasvun tueksi uutta henkilöä Pääkaupunkiseudulle tehtävään

VASTAAVA TYÖNJOHTAJA / PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ.

Pääosa hankkeistamme on erilaisia toimitilasaneerauksia, jotka sisältävät esimerkiksi tilamuutoksia, faceliftejä, energiaremontteja ja käyttötarkoituksen muutoksia. Muita projekteja, joita teemme ovat erilaiset asuintalojen korjaukset sekä toimitilahallien rakentaminen. Projektien koot ovat tyypillisesti euroissa noin 10 000 - 2 000 000 eli projekti laajuutena yksittäisistä huonetiloista aina tuhansien neliöiden saneeraukseen asti. Projektit kestävät pääsääntöisesti noin 1 - 12 kuukautta. Homma ei pääse myöskään käymään pitkästyttäväksi yhden projektin kanssa puurtamiseksi vaan pääsääntöisesti sinulla on käynnissä yhdestä kolmeen projektia riippuen niiden koosta. Antraxin pääkonttori sijaitsee Espoossa.

Meillä pääset vastaavana työnjohtajana hoitamaan projekteja itsenäisesti. Meillä ei ole työpäällikköjä tai muuta toimistoväkeä työntämässä nokkaansa sinun hankkeisiisi. Saat tietysti tarvittaessa apuja projektiisi, mutta perusajatus on, että hoidat itse omat hankkeesi alusta loppuun.

Millaista henkilöä sitten etsimme? Sinulla tulisi olla rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin paperit taskussa ja kokemusta vastaavan työnjohtajan hommasta tai vähintään mahdollisuus tulla hyväksytyksi vastaavaksi.
Sinulla on tietotaito rakennus- ja talotekniikka-alalta. Pääosin hankkeemme siis sisältävät niin rakennus- kuin taloteknisiäkin töitä eli rakennustekniikan lisäksi pitäisi ymmärtää talotekniikasta sähköjärjestelmien ja LVI-laitteistojen perusteet sekä ripaus maanrakentamisesta. Sillä iso osa työstä on näiden eri töiden hankintaa, yhteen sovittamista, johtamista ja laadunvalvontaa eli näistä pitäisi olla kartalla. Samoin YSE98:sta pitäisi olla muutakin tietoa kuin, että se kuulostaa hauskalta kirjainnumeroyhdistelmältä.

Miksi Antraxille kannattaa hakea? Monestakin syystä. Kuten slogankin kertoo, niin Antraxilla ollaan rehellisiä ja ylpeitä omasta osaamisesta, ja se näytetään myös asiakkaille. Antraxilla panostetaan vahvasti jatkuvaan kehittämiseen sekä tehokkaaseen ja käytännönläheiseen työskentelyyn. Hyvät ideat tuodaan käytäntöön, ja monistetaan niitä, jotka toimivat. Antraxilla ei etsitä pikavoittoja, vaan luodaan ja ylläpidetään pitkäaikaisia asiakassuhteita.

Esimerkkejä monista Antraxilla työskentelyn eduista ovat mm. vapaat työajat, etätyömahdollisuudet sekä osaamiseen perustuva palkkaus.

Jos tehtävä kuulostaa houkuttelevalta, niin laita hakemusta tulemaan mahdollisimman pian CV:n kera, sillä tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Voit hakea joko oheisen hakulinkin kautta, tai sähköpostiin juhani.aikas@adecco.fi. Lisätietoja tehtävästä saat tarvittaessa joko sähköpostitse samasta osoitteesta, tai numerosta 040 663 4711.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Juhani Äikäs, juhani.aikas@adecco.fi

Vastaava työnjohtaja / Projektipäällikkö

Espoo
Kokopäiväinen

Julkaistu 01.08.2021

Jaa työpaikkailmoitus