Skip to main content

Vastaava Työnjohtaja, Rakka Asunnot Oy

Haussa oma-aloitteinen, aktiivinen vastaava työnjohtaja? Onko sinulla aikaisempaa kokemusta asuntotuotannon hankkeista? Oletko rento ja positiivinen joukkuepelaaja? 

Rakka Asunnot Oy etsii kauttamme VASTAAVAA TYÖNJOHTAJAA vakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle.

Tehtäväsi on toimia vastaavana työnjohtajana rivi- ja paritalokohteissa. Pystyt hoitamaan kohteiden laadukkaan ja oikea-aikaisen aikataulutuksen ja saattamaan kohteen loppuun laatua unohtamatta. Toimit kohteissa työnjohtajana alan ammattilaisille ja teet yhteistyötä myös muiden yhteistyötahojen kanssa. Ymmärrät rakennusprojektien tavoitteet ja huolehdit siitä, että kaikkia rakentamista koskevia määräyksiä noudatetaan.

Edellytämme vähintään rakennusmestarin koulutusta ja oikeanlaista asennetta. Rakennusvalvonta asettaa myös omat vaatimuksensa, jotka tehtävään valitun henkilön tulee täyttää. Taloudellinen lähestymistapa, sujuva yhteistyö projektinhallinnassa sekä aikataulujen noudattaminen ovat lähtökohdat menestyksekkäälle yhteistyölle.

Rakka Asunnot rakentaa laadukkaita rivi- ja paritalokoteja pääkaupunkiseudulle pohjoisella lämmöllä. Reiluus ja pohjoinen lämpö näkyvät teoissa – puhumme puun puolesta, annamme asuntojen avaruudelle reilusti tilaa ja teemme matkastasi kanssamme mukavan. Tyytyväiset asiakkaat ohjaavat toimintaamme. Teemme kaikki valintamme niin, että lopputuloksena syntyy laadukas ja kohtuuhintainen koti asiakkaallemme. Tämä tarkoittaa sitä, että teemme kohteemme alusta loppuun, aina tontin hankinnasta suunnitteluun ja kotien rakentamiseen muuttovalmiiksi asti. Juuremme ovat pohjoisesta ja olemme ylpeitä siitä! Rakka on kuin pala pohjoista luontoa, joka myös näkyy kodeissamme. Ne kestävät laatunsa ja tyylikkyytensä puolesta aikaa, ovat puurakentaisia ja tiloissa on panostettu viihtyisään avaruuteen. www.rakka-asunnot.fi

Asiakkaamme tarjoaa sinulle monipuolisen toimenkuvan lisäksi kilpailukykyisen palkkauksen. Tueksesi saat ammattitaitoisen ja osaavan tiimin, joka uskoo rentoon ja hauskaan yhdessä tekemiseen sekä työtäsi tehostavan toiminnanohjausjärjestelmän.  

Lisätietoja tehtävästä antaa Jorma Brusin numerosta 040 779 6917.

Työ alkaa heti sopivan osaajan löydyttyä, joten toimi nopeasti, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja liitä mukaan ansioluettelosi palkkatoiveineen.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti