Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Vastuumyyjä, Finlayson Oy, Pop up talvisesonki, Imatra ABC

Vastuullisuus – rohkeus – uteliaisuus, ovatko nämä arvoja, jotka ovat myös sinun toimintasi sydän? Finlaysonilla nämä arvot ovat osa arkea ja jokapäiväistä tekemistä. Finlaysonilla tehdään rohkeitakin päätöksiä, uskalletaan tehdä suuria ulostuloja sekä huolehditaan siitä, että kaikki toiminta on toteutettu vastuullisesta näkökulmasta. Haluaisitko sinä olla mukana parantamassa sekä kaunistamassa ihmisten arkea ja hypätä mukaan inspiroivaan työympäristöön, jossa vallitsee tekemisen meininki?

Miksi Finlayson? Työntekijät vastaavat
• Kiinnostavat tuotteet, joita asiakkaat rakastavat
• Työyhteisössä voi olla oma itsensä, tunteita ja mielipiteitä saa jakaa rohkeasti
• Tiimissä jokainen tekee parhaansa tavoitteiden saavuttamiseksi ja yhdessä teemme maailmasta paremman paikan olla ja elää

Tule siis tekemään arjesta juhlaa ja osaksi lämminhenkistä heimoa, jossa jokaisen työpanos on askel kohti parempaa huomista. Kun asennettasi kuvaa ennakkoluulottomuus ja rohkeus, vain taivas on rajana. Haluamme olla markkinoiden ketterin toimija, johon haluamme juuri sinun periksiantamatonta työpanostasi sekä ratkaisukeskeistä myynnillistä asennetta omaa persoonaasi unohtamatta –Tule kirjoittamaan Finlaysonin värikästä tarinaa, jolla on historiaa jo vuodesta 1820 lähtien.

Tulet olemaan myynnin ja asiakaspalvelun tehtävissä yhdessä tiimisi kanssa, joten päivittäisiin työtehtäviin kuuluu palvelu kassalla, kuorman vastaanotto sekä esillepanot. Vastuumyyjän roolissa sinulla on merkittävä rooli Pop up -sesongin onnistumisesta, sillä tulet vastaamaan myymälän myynnistä sekä muun tiimin ohjaamisesta käyttäen omaa esimerkkiäsi. Olet mukana myymälän avaukseen ja rakentamiseen liittyvissä prosesseissa, vastuullasi on kampanjoiden aikataulutus ja esillepano, sekä myyntien seuranta, raportointi, tilausten tekeminen ja työvuorolistojen laadinta.

Finlayson on kulkenut pitkän matkan suomalaisten arjessa, ja pääset jatkamaan tätä matkaa myymällä uniikkeja sekä haluttuja ja vastuullisesti tuotettuja kodintekstiileitä asiakkaalle. Myymälässä kaikki tekevät kaikkea, ja työtehtävä sisältää myös kuorman purkua, joten on hyvä, ettet säikähdä fyysistä työtä.

Työ on sesonkiluonteinen aikavälillä 2.11.2021 (tai 9.11.) - 31.1.2022. Etenkin ensimmäisillä viikoilla edellytämme käytettävyyttä, sillä myymälä rakennetaan sekä avataan oman tiimin voimin. Vastuumyyjien esiperehdytys Teamsin välityksellä tapahtuu näillä näkymin 21.10., joten varaathan tämän ajan jo kalenteristasi! Työtunnit ovat 30 h/viikko, mutta ajoittain tunteja voi olla enemmänkin etenkin myymälän rakennuksen aikana. Työaika vaihtelee liikkeen aukioloaikojen mukaisesti.

Työsuhteessa noudatetaan kaupan alan työehtosopimusta, jolloin myös palkkaus on kaupan TES B1 palkkaryhmän mukainen (11,38 - 12,89 €/h) mukavine kaupan alan lisineen. Lisäksi vastuumyyjälle maksetaan 5% vastuulisää.

Finlayson yhteistyössä StaffPointin kanssa etsii jatkuvasti joukkoonsa uusia osaajia tukemaan missiotaan sekä täydentämään rohkeaa, vastuullista ja innostavaa työkulttuuriaan. Etsimme nyt yhdessä parhaita tekijöitä Finlaysonin myymälöihin. Tulet olemaan yksi finlaysonlaisista, ja työnantajasi on StaffPoint.

Edellytämme sinulta

Tahtotilaa ja sitoutumista työskennellä Finlaysonin brändin ja arvojen mukaisesti
Mahdollisuutta työskennellä koko sesongin ajan
Oma-aloitteellista, rohkeaa ja aktiivista otetta myyntityöhön. Finlayson pop up sesongeissa työnkuva on hyvin monipuolinen, joten hyppäät rohkeasti tarvittaessa myös uusiin tehtäviin, kuten paikallisen markkinoinnin ja flyerien jakamisen maailmaan
Hyvää suomen kielen taitoa
Vähintään 18 vuoden ikää

Tarjoamme sinulle

Mahdollisuuden ottaa askeleen uralla kohti vastuullisempia työtehtäviä. Saat työhön tukea ja neuvoja Finlaysonilta ja haluamme olla osana ammatillista kehittymistäsi
Ikimuistoisen kesäsesongin kannustavassa työympäristössä. Pop upeissa työskennellään pienissä tiimeissä, joten saat ikään kuin Finlayson perheen ympärillesi
Myytäväksi vastuullisesti tuotetut, laadukkaat ja kestävät tuotteet, joiden takana on inspiroivia tarinoita
Sinulla on mahdollisuus työskennellä myös tulevissa Pop up -sesongeissa

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi Staffpointin rekrytointijärjestelmäämme ja liitä mukaan CV sekä hakemuskirje, jossa tuot ilmi relevanttia osaamista juuri tätä työtehtävää ajatellen. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa, joten toimi nopeasti!

Ensimmäinen haastattelukierros tehdään Recright -työkalun avulla, jossa vastaat videoihin omalla ajalla missä ja milloin vain. Kutsu saattaa joskus mennä roskapostikansion puolelle, joten pidäthän silmällä kaikkia sähköpostin kansioita. Videohaastattelun jälkeen prosessi etenee jatkoon päässeiden hakijoiden kanssa puhelinhaastatteluihin. Videoiden sekä puhelinhaastatteluiden pohjalta teemme lopulliset valinnat yhdessä Finlaysonin kanssa.

Lisätietoja

Henriina Nykänen
Rekrytointikonsultti, Kauppa
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
vaihde 030 0472 000 || +358 4578817010
henriina.nykanen@staffpoint.fi

Vastuumyyjä, Finlayson Oy, Pop up talvisesonki, Imatra ABC

Etelä-Karjala
Imatra
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen
Ei työkokemusta

Julkaistu 04.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus