Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Vastuumyyjä hevi-osastolle K-Market Verkahovi, Turku

Vastuumyyjä hevi - osastolle (37,5h/vko)

Oletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa. Pystymme tarjoamaan erilaisia tehtäviä kaupan arjessa, mutta vastuualueenasi olisi hedelmä- ja vihannesosasto sekä salaattibuffet.

Haluamme innostuneen vastuumyyjän vakituiseen työsuhteeseen huolehtimaan siitä, että kauppakokemus K-market Verkahovissa ylittää asiakkaidemme odotukset. Työskentelet miellyttävässä ja kaksi vuotta sitten täysin uudistetussa kaupassa aivan Turun keskustan tuntumassa. Kokemus tuoteryhmävastuusta ja hevi –osaston hoidosta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä koulutamme sinut tehtäviisi.

Koska kauppamme on K-Market, vastuumyyjän tehtäviesi lisäksi päivittäisiin työtehtäviin kuuluvat monipuolisesti muut kaupan työtehtävät kassasta lähtien.

Odotamme sinulta:
- aitoa halua oppia uutta ja kehittyä
- joustavaa asennetta monipuolisessa työympäristössä
- iloista asiakaspalveluasennetta
- myyntihenkisyyttä
- positiivista ja reipasta mieltä
- työtä pelkäämätöntä asennetta
- vastuunottokykyä
- sujuvaa suomen kielitaitoa
- vähintään 18-vuoden ikää

Pääset suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta. K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.

Tarjoamme sinulle:
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- ison konsernin lukuisat koulutusvaihtoehdot
- K-ryhmän ostoedun
- monipuolisesti päällikkö- ja esimiesvalmennuksia
- hauskat ja innostavat työkaverit

Kauppa on K-ryhmän intohimo ja teemme sitä kuunnellen asiakkaitamme herkällä korvalla. Tarjoamme laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehitämme uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.

Olemme iso ja vahva ryhmä mutta tarjoamme välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. Siksi voit meillä kehittää luottavaisesti vahvuuksiasi kaupan tekijänä. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kauppias Mikko Vaitilo, puh 0407791148.
Lähetä hakemuksesi 31.8.2021 mennessä osoitteeseen mikko.vaitilo@k-market.com. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 39 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

 

Vastuumyyjä hevi-osastolle K-Market Verkahovi, Turku

Kesko Oy Kauppiaat
Varsinais-Suomi
Turku
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 10.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus