Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Verkko-omaisuusanalyytikko

Tule antamaan panoksesi energiamurroksen keskiöön!

Caruna on sähkönjakeluyhtiö, joka jakaa hyvää energiaa, jotta kodit, yritykset ja kunnat saavat sähköä ympäri vuoden. Säävarma ja älykäs sähköverkko luo myös pohjan tulevaisuuden energiamarkkinalle, jossa digitaaliset palvelut kasvavat, liikenne sähköistyy ja kuluttajasta tulee energian tuottaja. Meillä Carunalla on töissä yli 270 ammattilaista ja palvelemme yli 700 000 asiakasta Etelä-, Lounais- ja Länsi-Suomessa, Joensuussa, Koillismaalla sekä Satakunnassa.

Alueorganisaatiotiimimme vastaa niin liiketoimintasuunnitelmasta, verkon kehittämisen tavoitteenasetannasta kuin omaisuudenhallintaperiaatteista. Asiantunteva tiimi koostuu niin aluepäälliköistä, analyytikoista kuin aluejohdosta ja toiminta perustuu vankasti tiedolla johtamiseen. Toimimme osana Asiakkuudet ja uudet liiketoiminnat -yksikköä.

Etsimme nyt vakituiseen työsuhteeseen kehityspainotteista, oma-aloitteista ja ratkaisukeskeistä verkko-omaisuusanalyytikkoa vastaamaan nimetyn alueensa verkon pitkän aikavälin analysoinnista ja kehittämisestä.

Työssäsi toimit vankassa yhteistyössä verkko-omaisuusanalyytikkokollegasi, sekä muiden organisaation analyytikoiden ja liiketoiminnan kanssa ja vastaat verkon kehityksen pitkän aikavälin suunnittelusta, skenaarioista sekä teknistaloudellisista analyyseista. Mallinnat verkon kehitystä alueellisesti ja toimit asiantuntijana sähköverkon analysoinnissa ja kehitysperiaatteiden muodostamisessa. Työlläsi onkin laaja vaikutus koko yrityksen taloudelliseen tulokseen sekä verkon tekniseen ja taloudelliseen suorituskykyyn.

Etsimämme henkilö

Olet ennen kaikkea kiinnostunut monipuolisista verkon kehitys- ja ylläpitosuunnitelmista, joilla tuet niin liiketoimintasuunnittelua kuin toteutusta. Haluat johtaa ja kehittää omaa työtäsi ketterästi sekä tartut rohkeasti haastaviinkin selvityksiin. Arvostamme kokemustasi vastaavanlaisesta työstä.

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli:

  • omaat vahvan osaamisen ja kokemuksen omaisuudenhallinnasta, sähkötekniikasta, regulaatiosta sekä sähköverkkoliiketoiminnasta
  • omaat soveltuvan korkeakoulututkinnon vaikkapa sähkövoimatekniikasta
  • haluat kehittää ja tehostaa toimintaa ennakkoluulottomasti ja teet tämän positiivisella otteella
  • luontaisena tiimipelurina teet mielellään yhteistyötä tiimin sekä muiden sisäisten ja ulkoisten kumppaneiden kanssa
  • omaat näkemyksellisyyttä ja kiinnostusta energia-alan kehitykseen ja toimintaympäristön muutoksiin – osaat tulkita liiketoiminnan tarpeet ja muuttaa ne kehitystoimenpiteiksi

Työpisteesi sijaitsee joko pääkonttorillamme Espoossa tai joustavasti kotikonttorilla verkkoalueellamme tai sen läheisyydessä. Sijaintiasi tärkeämpää on se, että hommat hoituvat.

Tarjoamme

Olemme Suomen merkittävin osaamiskeskittymä, mitä sähkönjakeluun tulee. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää sähkönjakelun osaamistasi energiamurroksen etulinjassa. Arvostamme asiantuntijuutta ja tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuden kasvaa ammatillisesti.

Meillä on tyypillisiä työpaikkaetuja, kuten modernit toimistotilat Espoon Leppävaarassa, lounasruokala Laturi, työterveyshuolto, liikuntasetelit, lastenhoitopalvelu sekä joustava työaika.

Ennen kaikkea erotumme kuitenkin joukosta hyvällä tiimihengellä. Carunalaisena pääset osaksi isoa työyhteisöä, johon mahtuu monenlaisia ihmisiä. Olemme aktiivista porukkaa, ja kulttuuriimme kuuluu yhdessä tekeminen. Työntekijämme ovat perustaneet House Bandin, ratsastuskerhon ja sählyjoukkueen. Pelaamme jalkapalloa ja golfia, ja muutaman kerran vuodessa villiinnymme niin, että muutamme lounasruokalamme pubiksi. Meillä ei titteleitä kumarrella, ja kaikki moikkaavat toisiaan. Asioista voidaan olla eri mieltä ja keskustelu voi olla vilkasta, mutta päämäärä on aina yhteinen.   Toimimme Carunan arvojen mukaisesti yhdessä, rohkeasti ja hyvällä energialla.

Jos haluat nähdä, millaista on arki carunalaisena, pistä Instagramin hakukenttään hakusana #carunalaiset.  

Kiinnostuitko?  

Pistä hakemus tulemaan, niin katsotaan, sopisitko carunalaiseksi! Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi meille linkistä https://bit.ly/3TvwiCV

Lisätietoja tehtävästä ja rekrytointiprosessista antaa Compass HRG:n konsultti Laura Suontaus [email protected] / 050 521 2086

Caruna Networks vaikuttavuus

Caruna Networks synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja verojen maksamiseen, luokassa Yhteiskunta.

Caruna Networks synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja biodiversiteettiin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Caruna Networks

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Caruna Networks Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Verkko-omaisuusanalyytikko

Espoo
Kokopäiväinen, Hybridityö, Vakituinen

Julkaistu 04.11.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti