Skip to main content

Verkkoasiantuntija / Erillisverkot

Suomen Erillisverkot -konserni hakee

Verkkoasiantuntijaa 

Haluatko työskennellä laaja-alaisesti eri verkkotekniikoiden parissa ja tehdä omalta osaltasi kriittisen viestinnän merkityksellistä työtä? Työssäsi varmistat Erillisverkkojen palveluiden käytettävyyttä ja ylläpitoa yhdessä ammattitaitoisten kollegoiden, asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa. 

Hae meille töihin, jos sinulla on

  • laaja osaaminen eri verkkotekniikan osa-alueista ja aktiivilaitteiden konfiguroinnista 
  • vahva käytännön ongelmien ratkaisukyky ja kyky hahmottaa kokonaisuuksia ja hyvät vuorovaikutustaidot
  • osaamista sekä aallonpituusverkosta että pakettikytkentäisestä dataverkosta
  • ammattikorkeakoulutasoinen tutkinto sekä muutaman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä
  • matkustusvalmiutta kotimaassa

Tarjoamme Sinulle vastuullisen tehtävän sekä mielenkiintoisen ja kehittyvän työympäristön yrityksemme palveluksessa. 

”Meillä Erillisverkoissa on tekemisen meininki. Arvostamme osaajia, jotka haluavat kehittyä ja onnistua yhdessä kollegoiden ja kumppaniemme kanssa. Tarjoamme sinulle monipuolisia ja haastavia tehtäviä asiantuntevassa työyhteisössä, nykyaikaiset työvälineet sekä viihtyisän työympäristön vakavaraisessa, kehittyvässä organisaatiossa.” Timo Lehtimäki, konsernin toimitusjohtaja

Tehtävä sijoittuu tytäryhtiö Suomen Turvallisuusverkko Oy:öön. Työskentelypaikkakuntasi voi sijaita kotiasi lähinnä olevassa konsernin toimipisteessä. Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi. Lisäksi tehtävät vaativat todistuksen huumausainetestistä. 

Hae tehtävään täyttämällä hakulomake osoitteessa hakupainikkeen kautta ja liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 1.7.2021 mennessä. 

Lisätietoja tehtävästä tarvittaessa osoitteesta rekry@erillisverkot.fi

Suomen Erillisverkot -konsernin tehtävänä on turvata yhteiskunnan kriittistä johtamista ja tietoyhteiskunnan palveluja kaikissa olosuhteissa. Erillisverkot tarjoaa yhteiskunnan turvallisuutta ja toimivuutta tukeville organisaatioille palveluja kriittiseen viestintään, tilannejohtamiseen ja kriittisen infrastruktuurin suojaamiseen. Suomen Erillisverkot on valtion kokonaan omistama yhtiö. Yhtiön omistajaohjauksesta vastaa valtioneuvoston kanslia. 

Suurimpia asiakkaitamme ovat Puolustusvoimat, poliisi, pelastustoimi, sosiaali- ja terveyssektori, Hätäkeskuslaitos, Rajavartiolaitos, ministeriöt ja muut valtion ja kuntien toimijat sekä huoltovarmuuskriittiset yritykset.

www.erillisverkot.fi

@erillisverkot

Verkkoasiantuntija / Erillisverkot

MPS
Vakituinen
Alempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 01.07.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus