Skip to main content

Verkkokaupan työntekijä

Haemme Kokkolan Työkaluässä Oy:lle kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen verkkokaupan työntekijää.

Innostutko mahdollisuudesta oppia ja kehittää uusia asioita kohti parempaa asiakaskokemusta? Nautitko monipuolisista tehtävistä yhdessä ammattitaitoisten kollegoiden kanssa? Mikäli huomasit nyökytteleväsi hymy huulilla edellisiin kohtiin, niin tässä saattaa olla juuri sinun unelmiesi työtehtävä.

Tehtävässä menestyminen vaatii monipuolisia taitoja, joiden hankkimiseen olet voinut hakea pätevyyttä edellisistä työpaikoista, koulun penkiltä tai vaikka harrastustesi parista. Verkkokaupan kokonaisuus koostuu erilaisten järjestelmien hallinnasta, hyvistä asiakaspalvelutaidoista ja myytävien tuotteiden teknisestä osaamisesta. Taustaltasi voit olla esimerkiksi datanomi tai tradenomi, joka vapaa-ajallaan korjailee appiukon auton tai remontoi mummon mökillä nurkat kuntoon. Tehtävässä katsomme eduksi mm Googlen työkalujen käytön ja sosiaalisen median markkinointiosaamisen.

Hakijalta odotamme aktiivista, oma-aloitteista ja reipasta otetta työhön. Hyvä asenne ja hyvät vuorovaikutustaidot luovat pohjan tekemiselle. Tarkka ja järjestelmällinen työskentelytapa auttaa viimeistelemään hyvän lopputuloksen niin, että asiakas on tyytyväinen ja verkkokaupassa asiointi sujuu jatkossakin vaivattomasti.

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Työ on normaali päivätyö.

Hae tehtävää viereisen linkin kautta nyt. Hakemuksia käsitellään saapumisjärjestyksessä ja valinta tehdään heti, kun sopiva henkilö tehtävään löytyy.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan aluepäällikkö Tapani Pura, tapani.pura@barona.fi, 050 506 5280.

Hae paikkaa viimeistään 17.05.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: tapani.pura@barona.fi, 0505065280

Kokkolan Työkaluässä Oy

Kokkolan Työkaluässä Oy on työkalujen ja koneiden, sekä niihin liittyvien oheistarvikkeiden erikoisliike Kokkolassa. Kokkolan Työkaluässä kuuluu Isojoen Konehalli Oy:n perustamaan IKH-liikeketjuun. Yritys työllistää Kokkolassa 20 henkilöä. Olemme laajentaneet toimintaa myös verkkokauppaan. Lisätietoja yrityksestä www.tyokaluassa.net sivuilta.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona Myynti & Kauppa tarjoaa loistavan ponnahduslaudan työelämään sekä mahdollisuuksia heille, jotka syttyvät suurimmista haasteista. Hoidamme työsuhteet laadukkaasti ja pidämme osaajistamme huolta. Vasta-alkajana löydät meiltä työn, joka joustaa elämän rinnalla, ja saat samalla arvokasta työkokemusta – myyntitaitoja tarvitsee jokainen. Konkarille meillä on tarjolla haasteellisimpia myynnin töitä, kuten myynnin johtamista ja muita esimiesvastuita.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Verkkokaupan työntekijä

Barona Myynti & Kauppa
Kokkola
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 14.05.2021

Jaa työpaikkailmoitus