Skip to main content

VERKOSTOPÄÄLLIKKÖ

Rakennamme vahvempaa sähköverkkoa Kainuuseen

Johdat omaisuudenhallinnan ja verkostosuunnittelun tiimiämme, rakennat vahvoja kumppanuuksia ja kehität sähköverkkoliiketoimintaamme.

Kajave Oy:n verkostopäällikkönä vastaat strategisesta omaisuudenhallinnasta ja verkostosuunnittelusta. Huolehdit yhdessä tiimisi kanssa, että Kajaven sähköverkko vastaa nyt ja tulevaisuudessa sille asetettuja vaatimuksia. Vastuullasi on sähköverkon strateginen suunnittelu, teknis- taloudellinen mallinnus, verkosto- ja kunnossapitosuunnittelu sekä verkoston omaisuustiedonhallinta. Panostamme vahvoihin kumppanuuksiin ja verkostomaiseen toimintatapaan. Verkostopäällikön tehtävä on sähköverkkoliiketoimintamme ytimessä. Teet aktiivista yhteistyötä konsernin asiantuntijoiden kanssa ja raportoit Kajaven toimitusjohtajalle. Toimipisteemme sijaitsevat Kajaanissa ja Espoossa, joten tehtävän hoitaminen edellyttää ajoittaista matkustamista. 

Sinulla on tekninen korkeakoulututkinto ja vahvaa näyttöä menestyksekkäästä ihmisten ja muutoksen johtamisesta. Tunnet energiatoimialan lainsäädännön ja sinulla on käytännön kokemusta sähköverkkojen omaisuudenhallinnasta sekä näkemystä toiminnan kehittämiselle. Olet analyyttinen ja tottunut laatimaan selkeitä analyysejä tarjolla olevista vaihtoehdoista päätöksenteon tueksi. Henkilönä olet helposti lähestyttävä ja aktiivinen verkostoituja. Toimit johdonmukaisesti myös paineen alla. Sinulla on hyvät suullisen ja kirjallisen viestinnän taidot. Kommunikoit sujuvasti myös englanniksi. 

Tässä avainroolissamme pääset johtamaan ja kehittämään sähköverkkopalveluita ja toimintaamme yhdessä vahvojen asiantuntijoittemme sekä kumppanuuksiemme kanssa. Osana johtotiimiä pystyt vaikuttamaan myös yhtiön liiketoimintaan laajemmin.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 3.10. mennessä osoitteesta www.mercuriurval.fi. Tehtävän löytää viitenumerolla FI-16386. Lisätietoja voit kysyä Mercuri Urvalin konsultilta Sanna Aikiolta, puh. 040 717 9796.
 

Loiste-konserni on suomalainen energiayhtiö yli sadan vuoden kokemuksella. Keskitymme paikallisen energiainfran kehittämiseen ja haluamme varmistaa, että alueemme energiainfra vastaa tulevaisuuden tarpeisiin. Kajave Oy on sähköverkkoyhtiö, joka kuuluu Loiste- konserniin. Tehtävämme on toimittaa ja turvata sähkön saanti noin 58 000 kainuulaisella asiakkaallemme. Sähköverkkomme on Suomen kuudenneksi laajin, 13500 kilometriä. 

VERKOSTOPÄÄLLIKKÖ

Kajaani
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 14.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus