Skip to main content

Veroasiantuntijoita yritysveroryhmäämme Helsinkiin

Haemme vakituiseen työsuhteeseen veroasiantuntijoita vahvistamaan yritysveroryhmäämme Helsinkiin.

Tarjoamme ryhmässämme kokonaisvaltaisia veropalveluja yritysasiakkaillemme. Konsultointimme on laaja-alaista vaihdellen päivittäisestä neuvonannosta pitkäkestoiseen veroasioiden hoitoon kansainvälisissä konserneissa. Toimimme läheisessä yhteistyössä mm. lakipalveluiden, tilintarkastustoiminnan ja yrityskauppa-asiantuntijoiden kanssa. Neuvomme asiakkaitamme esimerkiksi yrityskauppojen verotukseen (M&A), verolaskentaan, siirtohinnoitteluun (TP), rahastorakenteiden suunnitteluun, vero-oikeudenkäynteihin sekä kansainväliseen verotukseen liittyen.

Ryhmässämme osallistutaan monipuolisesti erilaisiin toimeksiantoihin. Valitun henkilön työnkuva räätälöidään kokemuksen ja osaamisen mukaan, omia mielenkiinnon kohteita unohtamatta!

Mitä odotamme sinulta?

  • Sinulla on OTM-, KTM- tai vastaava tutkinto ja kiinnostus verotukseen näkyy opinnoistasi.

  • Vähintään kahden vuoden työkokemusta verotuksen parissa esim. Verohallinnosta, tilintarkastusyhteisöstä, asianajotoimistosta tai muusta asiantuntijaorganisaatiosta.

  • Sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Toivomme, että olet aidosti kiinnostunut verotuksesta ja motivoidut oman osaamisesi jatkuvasta kehittämisestä. Työskentelyotteesi on huolellinen, tartut tehtäviisi ennakkoluulottomasti ja asiakaslähtöisyys näkyy toiminnassasi. Viihdyt myös numeroiden parissa ja tuotat sujuvasti jäsenneltyä tekstiä. Haemme ryhmäämme asiantuntijoita, jotka jakavat kanssamme saman arvomaailman. Odotamme sinun olevan suoraselkäinen ja välittävä työkaveri, joka on valmis haastamaan ajatteluaan sekä toimimaan tiiviissä yhteistyössä kollegojen kanssa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen paikan osaavassa asiantuntijaorganisaatiossamme, mukavat työkaverit ja kilpailukykyiset henkilöstöedut. Olemme osa maailmanlaajuista PwC-ketjua, joka tarjoaa uramahdollisuuksia sekä hyvät edellytykset ammatilliseen ja henkilökohtaiseen kehittymiseen. Meille henkilöstö on ykkönen, josta kertoo se, että meidät on valittu Suomen parhaiden työpaikkojen joukkoon Great Place to Work -listauksessa vuonna 2019. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin esimerkiksi liikuntaan ja terveydenhuoltoon liittyvien henkilöstöetujen kautta.

Haluatko olla yksi meistä?

Lähetä CV ja hakemuksesi englanniksi palkkatoivomuksineen viimeistään 17.10.2021.

Lisätietoja tehtävästä antavat Director Heikki Lajunen, puh. 040 723 4165, heikki.lajunen@pwc.com sekä Partner Iain McCarthy, puh. 0400 172 001, iain.mccarthy@pwc.com.

Veroasiantuntijoita yritysveroryhmäämme Helsinkiin

Helsinki
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 13.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus