Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Vesi-ilmalämpöpumpun asentaja

Etsimme asiakasyrityksellemme itsenäiseen työhön kykynevää vesi-ilmalämpöpumppuasentajaa Tampereella ja ympäristökunnissa oleviin asennuskohteisiin. Työt alkavat nopealla aikataululla heti ja niitä on aluksi tarjolla muutamaksi kuukaudeksi.

Valittavalta henkilötä edellytämme talotekniikkapuolen koulutusta, putkiasennuskokemusta ja jonkin verran aikaisempaa työkokemusta vastaavasta kylmäainepuolen putkien asennustyöstä. Tehtävään on hyvä perehdytys. Kylmäpuolen osaaminen samoin kuin ilmalämpöpumpun asennuskokemus katsotaan hakijalle ehdottomaksi eduksi. Jo suhteellisen vähäinenkin työkokemus kuten esiim. 9 kk työharjoittelukokemus riittää, kunhan se on juuri oikeanlaisesta asennustyöstä. Työtä tehdään pareittain, putkimies ja sähköasentaja, joten kummankin on hallittava itsenäisesti oma työsarkansa. Arvostamme motivaatiota uuden oppimiseen sekä johdonmukaista työskentelytaitoa. Lisäksi odotamme tekijältä hyvää fyysistä kuntoa ja esim. voimailutausta ja isohko koko ovat tässä tehtävässä eduksi, sillä työhön kuuluuu keskuslämmityskattilan purku ja uloskantaminen.
Tehtävän suorittaminen vaatii ajokorttia, mielellään C-korttia ja työturvallisuuskorttia.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, 40 h/viikko. Tehtävässä noudatetaan talotekniikka-alan LVI-toimialan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään nopealla aikataululla jo ennen hakuajan umpeutumista, joten täytä hakemus tehtävään linkin https://www.click-hp.fi/hakemus/13317 kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8.00-16.00, Click Henkilöstöpalvelut Oy, Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

------------------------------------------------------
Click Henkilöstöpalvelut Oy on Pirkanmaan, Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueilla toimiva suomalainen perheyritys. Tarjoamme laadukkaita henkilöstövuokraus-, rekrytointi- sekä soveltuvuusarviointipalveluita. Toimintamme alkoi keväällä 2008 ja kasvumme on ollut nopeaa. Onnistumisemme taustalla on henkilökuntamme korkea ammattitaito sekä vilpitön tahto löytää oikeat henkilöt oikeisiin tehtäviin. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät kotisivuiltamme, osoitteesta www.click-hp.fi.

WWW-osoite: https://www.click-hp.fi
Yhteystiedot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, myyntipäällikkö Carita Tuli, 050 411 6507. Puhelintiedustelut arkisin klo 8:00-16:00 välillä.
Työpaikan osoite: 33100 TAMPERE
Palkkaus: Teknologiateollisuuden TES
Työ alkaa: Mahdollisimman pian / sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 1 - 3 kk
Haku päättyy: 30.07.2021
Ilmoitus jätetty: 16.07.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Vesi-ilmalämpöpumpun asentaja

Tampere
Kangasala
37100 Nokia
Pirkkala
Tampere
Ylöjärvi
Vakituinen, Kokopäiväinen
3 - 5 vuotta

Julkaistu 31.07.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus