Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja kuin tämä

Vesivoimapäällikkö

Koskienergia Oy on kolmen paikallisen energiayhtiön, Etelä-Savon Energia Oy:n, Äänekosken Energia Oy:n ja Kuoreveden Sähkö Oy:n, omistama vesivoiman tuottamiseen keskittynyt yhtiö. Koskienergia Oy omistaa ja operoi 29 vesivoimalaitosta eri puolilla Suomea. Laitoksissa tuotettu sähkö myydään loppuasiakkaille omistajayhtiöiden kautta. Koskienergia Oy huolehtii yhteistyökumppaneiden kanssa vesivoimaloiden käytöstä ja kunnossapidosta.

www.koskienergia.fi

Haemme Äänekoskelle

VESIVOIMAPÄÄLLIKKÖÄ

Vesivoimapäälliköiden vastuulla on Koskienergian vesivoimaloiden toiminta. Voimalaitokset on jaettu kahteen alueeseen ja nyt haetaan vesivoimapäällikköä alueelle, joka sijoittuu Keski-Suomesta Etelä-Suomeen. Osittain työpanos kohdistuu yhtiön kaikkiin voimalaitoksiin ympäri Suomea. Käyttö ja kunnossapito tapahtuu yhteistyökumppaneiden kanssa. Yhteistyötä tehdään myös viranomaisten ja muiden sidosryhmien kanssa.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa insinöörin tai diplomi-insinöörin koulutusta ja useamman vuoden kokemusta energia-alalta tai teollisuudesta. Tehtävässä tarvitaan automaatiojärjestelmien ymmärrystä. Vesivoima-alan kokemus ja monipuolinen tekninen osaaminen on eduksi. Tehtävä edellyttää itsenäistä ja suunnitelmallista työotetta. Välillä voimaloiden tilanteisiin on reagoitava nopeasti. Tehtävässä tarvitaan myös hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Matkustamista on keskimäärin noin kaksi päivää viikossa.

Työsuhde on vakituinen ja työ alkaa sovittavalla aikataululla.

Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon Ilpo Niemelä, 040 185 1999 / ilpo.niemela@adecco.fi. Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi viimeistään 16.5.2021 osoitteessa www.adecco.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Ilpo Niemelä, 040 185 1999, ilpo.niemela@adecco.fi

Vesivoimapäällikkö

Äänekoski
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 17.05.2021

Jaa työpaikkailmoitus