Skip to main content

Vetomestarin kuljettaja Vantaalle

Etsimme vetomestarin kuljettajaa Vantaalle

Oletko reipas, vetomestaritaitoinen, työtä pelkäämätön ja toimeen tarttuva logistiikka-alan osaaja vailla töitä? Etsimme joukkoomme koneosaajia. Vetomestarin kuljettajana olet vastuussa jopa 40 000 kg siirtämisestä. Työ on täys- ja puoliperävaunujen vetoja. Töitä on tarjolla 5 vuoroa viikossa.

Työajat ovat klo 6-14, 14-22 ja 22-06. Palkkaus on PAU:n viestinvälitys ja logistiikka-alan P-liitteen mukainen tuntipalkka kokemusvuosien mukaan. Sen lisäksi sinulle maksetaan trukki lisät jokaiselta tehdyltä tunnilta.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on jo kokemusta varastotyöstä ja eduksesi katsotaan aikaisempi kokemus vetomestarilla ajamisesta.

Parhaimmat edellytykset tehtävässä menestymiseen antaa:

- Kyky omaksua uusia asioita nopeasti

- Tehokas työote ja tarkkuus

- Sujuva suomen kielen taito

- Täysi-ikäisyys

- Hyvä fyysinen kunto

Mitä tarjoamme sinulle?

- Transval Akatemian koulutukset

- Työhyvinvointisäätiön palvelut

- Laadukkaat työvaatteet

- Alennuksia ja etuja myös kumppaneilta

- Reilut työkaverit ja turvallinen työympäristö

Erottuaksesi muista hakijoista, kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti työkokemuksistasi logistiikka-alalta, sekä miksi juuri sinä sopisit tähän kyseiseen työtehtävään.

Hakemuksia käydään läpi jo hakuajan aikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi pikaisesti Hae tähän paikkaan -linkin kautta.

Leevi Terrihauta

Rekrytointikoordinaattori

[email protected]

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa, tuotantotiloissa tai myymälöissä, eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa, yhdessä tytäryhtiömme KV Turvan kanssa tarjoamme etämonitorointi- ja turvamyyjäpalvelut. Sadat asiakkaat luottavat meihin ympäri Suomen ja kokemusta meillä on yli 25 vuoden ajalta. Arkea ja päätöksentekoamme ohjaavat arvomme luotettava, arvostava ja edistyksellinen.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Jatkuva kehittyminen varmistetaan Transval Akatemiassa: logistiikkaa, turvallisuutta ja erityisesti Lean Six Sigma -oppia on siis tarjolla. Tule meidän joukkueeseen, jos olet raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, alalle vasta siirtyvä tai jos turvallisuus on sydäntäsi lähellä. Miltä kuulostaa? Liikuta itsesi meille töihin! www.transval.fi

WWW-osoite: http://www.transval.fi
Yhteystiedot: Leevi Terrihauta
Rekrytointikoordinaattori
[email protected]
Työpaikan osoite: Voutila, 01740 VANTAA
Palkkaus: TES mukaan
Työ alkaa: Työ alkaa sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 22.05.2022 klo 23:59
Ilmoitus jätetty: 03.05.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11388113

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti